Carentele nutritionale si bolile cronice

Carentele nutritionale si bolile cronice
Preț: 39,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-39-0792-3
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 195

DESCRIERE

Carentele nutritionale si bolile cronice

Lucrarea se înscrie în seria lucrărilor valoroase scrise de specialistul de necontestat în nutriţie umană, dietoterapie, siguranţă alimentară, inginerie genetică, biologie moleculară şi multe-multe alte discipline, care este Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi. 
Cartea "tratează" legătura dintre patologia omului modern, dominată de bolile cronice cunoscute şi ca boli ale civilizaţiei moderne, inclusiv îmbătrânirea precoce, şi o stare carenţială subclinică, cronică, generată de calitatea nutriţională scăzută a alimentelor procesate şi utilizarea din ce în ce mai intensă a chimioterapiilor.
Aceste medicamente – fie că sunt administrate de către medici, sau mai grav, prin auto-medicaţie, duc la declanşarea unor ample stări carenţiale nutriţionale. Aşadar, lucrarea îşi propune să descrie diferite protocoale dietoterapice pentru prevenirea şi tratarea carenţelor induse alimentar şi medicamentos.
Cuprins: Scurtă prezentare a stilului de viaţă, alimentaţie, prevenţia şi tratarea bolilor, în civilizaţia modernă. O abordare holistică asupra sănătăţii procesului de vindecare şi deficitelor nutriţionale. Deficite nutriţionale induse de medicamente. Medicamente inflamatoare nesteroidiene. Tratamente medicamentoase pentru alte afecţiuni şi deficite nutriţionale induse de acestea. Reacţiile adverse ale medicamentelor.
Adresabilitate: Publicul larg, specialişti nutriţionişti, dieteticieni.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0585 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13