Cartea despre nimic

Cartea despre nimic
thumbthumb
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 13
Categoria: Carti Diverse

DESCRIERE

Cartea Despre Nimic

 

 

Când nu mai există preferinţe şi antipatii, vederea devine limpede, iar ceilalţi îţi apar exact aşa cum sunt. Când această claritate se extinde asupra întregii conştiinţe, existenţa în ansamblul ei îşi revelează realitatea în faţa ta. Această realitate este Dumnezeu, sau adevărul absolut.
---
Încercaţi să înţelegeţi: fericirea, nefericirea, tristeţea, bucuria – toate acestea vin şi pleacă, la fel ca şi vremea. Singur martorul rămâne centrul tuturor lucrurilor, imuabil, neschimbător, lipsit de cauză, unic. Căutaţi acest martor înlăuntrul vostru şi în final totul vă va deveni clar. Atunci când atingi starea de claritate în interior, realitatea exterioară devine transparentă.
---
Tot ce trebuie să faceţi este să deveniţi din ce în ce mai conştienţi de faptele voastre, mai lucizi. Aceasta este singura meditaţie autentică: să devii din ce în ce mai conştient. Atunci când eşti foarte conştient, luciditatea devine o armă, un cuţit care poate tăia dintr-o singură lovitură toate lanţurile fiinţei.

Cuprins
CAPITOLUL 1
Marea Cale nu este dificilã
CAPITOLUL 2
Calea este perfectã
CAPITOLUL 3
Nu mai vorbi şi nu mai gândi
CAPITOLUL 4
Întoarcerea la rãdãcini
CAPITOLUL 5
Unitatea vidului
CAPITOLUL
Nu îţi propune niciun ţel
CAPITOLUL 7
Toate visele trebuie sã înceteze
CAPITOLUL 8
Viaţa trãitã în adevãrata credinţã
CAPITOLUL 9
Nu existã doi
CAPITOLUL 10
Unitatea vidului

 

Autor: Osho

Limba: romana
Nr.pagini:
Dimensiuni: 13x20
An aparitie: 2011

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0305 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.24