Cheia genelor. Calea de aur, secvenţa Perlă, eliberarea prosperităţii - Richard Rudd

Cheia genelor. Calea de aur, secvenţa Perlă, eliberarea prosperităţii - Richard Rudd
Preț: 109,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-94720-0-2
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 188

DESCRIERE

Cheia genelor. Calea de aur, secvenţa Perlă, eliberarea prosperităţii

Richard Rudd

O afacere sinarhică nu se construieşte. Ei i se permite să crească. Ii oferi elementele şi condiţiile potrivite şi ea creşte de una singură. Sinarhia este un organism mai mult decât o organizaţie şi asemeni unui organism care este conectat la întreg, ea se auto-organizează.

Pentru a guverna asupra unui asemenea model este nevoie de mâna blândă a unui grădinar - trebuie să-ţi poţi asculta şi folosi intuiţia pentru a interpreta semnele pe care ţi le dă viaţa.

Sinarhia necesită elementele care constituie ierarhia, însă curăţate de ego. In centrul său, sinarhia păstrează întotdeauna inima vie a unui ideal superior şi asemeni albinelor care servesc Reginei stupului, membrii unei sinarhii servesc cu toţii, acelui ideal - fiecare în modul său unic.

Dezvoltarea unei afaceri necesită viziune clară şi relaţii clare. Multe afaceri încep de la un ideal înalt, însă undeva pe traseu, succesul le corupe.
Pe măsură ce succesul material curge ca un torent prin venele organismului, membrii iniţiativei uită adeseori de unde au plecat, şi motivul pentru care au pornit împreună la drum. Atunci intervine ego-ul care încearcă să ghideze organismul, transformându-1 într-o organizaţie artificială.

În lipsa unui ideal clar, organizaţiei i se permite să crească necontrolat şi necontestat, iar ritmul afacerilor moderne preia controlul. Adeseori prima consecinţă este destrămarea relaţiilor, care sunt acum percepute ca fiind de importanţă redusă pentru afacere.

Organizaţia creşte în complexitate şi necesită mai mulţi oameni şi mai mult timp pentru a fi condusă. Ierarhia preia controlul si odată cu ea, vin resentimentele şi dominanţa.

Ştim cu toţii cum se încheie această poveste - o vedem zi de zi peste tot în lume: ajungem să servim banilor, în loc ca lucrurile să stea invers; ne pierdem echilibrul, scopul şi mai presus de toate, perspectiva.

    Iniţiativă + Dezvoltare = Bogăţie - un model nesustenabil
    Iniţiativă + Dezvoltare + Serviciu = Prosperitate - un model sustenabil
 
CUPRINS:
 

DESPRE AUTOR 
CUVÂNT ÎNAINTE

1. INTRODUCERE
2. CALEA INIŢIATIVEI
3. SFERA VOCAŢIEI 
4. SFERA CULTURII
5. CALEA DEZVOLTĂRII
6. SFERA EMBLEMEI PERSONALE  
7. CALEA SERVIRII 
8. SFERA PERLEI  
9. CALEA CUANTICĂ 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0192 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.27