Consiliere și DEZVOLTARE PERSONALĂ. Clasa a V-a

Consiliere și DEZVOLTARE PERSONALĂ. Clasa a V-a
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069450611
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 112
Format: 21x29
Categoria: Clasa a 5 a

DESCRIERE

Consiliere și DEZVOLTARE PERSONALĂ. Clasa a V-a

Ramona Buzgar, Elena Cârstocea, Monica H. Columban, Dorina Kudor, Lenuța Sfîrlea

Dintotdeauna, oamenii şi-au dorit să evolueze. Căile urmate au fost diverse, dar ţinta, mereu aceeaşi - valorificarea potenţialului creator.
Nicio ţintă nu poate fi însă atinsă fără o cunoaştere prealabilă a ceea ce suntem şi, mai ales, fără a deveni conştienţi de resursele care ne vor înlesni parcursul. Cunoaşterea de sine ar trebui să devină, aşadar, şi pentru tine, o prioritate. Nu te gândi că eşti abia la primii paşi pe drumul vieţii, iar timpul îţi este aliat. Niciodată nu este prea devreme să porneşti în călătorie.
Volumul Consiliere şi dezvoltare personală reprezintă un ghid al primilor paşi pe drumul tău spre autocunoaştere. Special la această disciplină este tocmai faptul că vei învăţa despre tine. E nevoie doar să-ţi acorzi atenţie şi să manifeşti dorinţa de a descoperi, treptat, cine eşti.

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0394 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.