Cunoasterea si fluxurile de constiinta cuantica. Ghid practic de psihologie cuantica
DESCRIERE
Hotararea Autoarei de a oferi atat cursantilor care se instruiesc in Psihologia Cuantica, cat si publicului interesat, un serial de ghiduri cu un concentrat continut de initiere si de stimulare a auto-educarii spirituale, "a rodit” din nou prin aceasta carte.
Totusi, fata de celelalte cinci carti-ghid anterioare, textul care urmeaza prezinta in buna parte o alta "coloratura”, datorita insasi unei "inspiratii” primite din zone indepartate in care continua sa se pastreze traditii antice, cu profunde reverberatii spirituale.
Fragment din carte
1.2. Glandele responsabile de crearea realităţii
Capacitatea pe care o are creierul nostru de a primi diferite frecvenţe de gând este controlată de glanda pituitară, care se situează între cele două emisfere cerebrale.
Pituitara este cea care de fapt guvernează creierul. Ea mai este numită şi cea de-a şaptea pecete, sigiliu (chakra). Glanda Pituitară este responsabilă de coordonarea diverselor părţi din creier care se ocupă cu recepţionarea şi găzduire a frecvenţei unui gând.
„Pituitara este poarta ce vă deschide capacitatea de a contempla şi a raţiona cu gândul, de a-l realiza în corp şi de a-l materializa apoi într-o experienţă.”
(Maestrul Ramtha)
Creierul nostru este condus şi controlat prin funcţiile acestei glande endocrine puternice, printr-un sistem complex de secreţii hormonale.
După pituitară, ca importanţă în sistemul glandelor hormonale este glanda pineală. Ea este denumită ochiul al treilea sau chakra Ajna.
Aceasta se ocupă de amplificarea frecvenţei gândurilor noastre pentru a putea fi transmise la nivel celular în corpul fizic. Pineala răspunde şi de menţinerea armoniei funcţiilor corpului prin secreţia hormonilor emişi de glandele endocrine.
Pentru a amplifica un gând, pineala are nevoie de un hormon care este secretat de glanda Pituitară.
Cu cât frecventele gândului pe care le acceptăm în creier sunt mai ridicate, cu atât secreţia hormonală este mai abundentă în organism.
De asemenea cu cât frecventele sunt mai înalte, cu atât pituitara activează pineala, care îşi secretă hormonii care activează creierul pentru a primi gânduri de frecvenţe mai înalte.
Cu alte cuvinte, cu cât stăm pe un flux de conştiinţă mai ridicat ca frecvenţă, cu atât atragem gânduri de frecvenţe înalte. De exemplu, cu cât primim şi trăim o bucurie cu toată fiinţa, cu atât atragem alte bucurii în realitatea noastră.
In acelaşi mod, cu cât acceptăm în mintea noastră un gând de supărare sau întristare, cu atât atragem în realitatea noastră evenimente, momente, situaţii care aduc tristeţe şi supărare.
De noi depinde ce acceptăm în creierul nostru. Acceptarea se traduce prin faptul că dai atenţie unui gând, un anumit timp cât să creeze calea spre celulele corpului fizic.
De ce i se spune glandei pineale ochiul al treilea?
Deoarece prin ochi tu poţi vedea la distanţă. În funcţie de cât de deschis este ochiul (câtă deschidere ai), vezi mai departe sau mai aproape.
Deschiderea apare ca urmare a acceptării că ceva este posibil. După acceptare activezi credinţa că se poate. Şi uite aşa apare procesul materializării:
cunoştinţele – acceptarea – credinţa – materializare
Cunoaşterea duce la acceptare. Acceptarea duce la activarea forţei interioare care este credinţa, iar credinţa duce la împlinirea gândului acceptat, adică la materializare.
Pentru a experimenta toate acestea, daţi-vă voie să trăiţi în bucurie, pace, armonie. Acceptaţi că e posibil şi viaţa voastră va fi plină de evenimente, situaţii, momente care vă vor aduce bucurie, pace şi armonie.
1.3. Pituitara şi rolul major în Acceptare
Cunoştinţele duc la acceptare. Pentru a materializa ceva, important este ca acea dorinţă să intre în aria ta de acceptare. Accepţi atunci când vezi că şi alţii au putut.
Pentru a accepta ceva este necesar să ştii că mai sunt şi alte variante sau posibilităţi. În momentul în care deţii nişte cunoştinţe, le poţi transforma în cunoaştere prin practică şi aplicare în viaţa personală...
Limba: romana
Nr. pagini: 128
Dimensiuni: 13X20
An aparitie: 2014
Accesul clienţilor
-Cărţi noi
-- 29,75 leiPRP: 35,00 lei
- 45,00 lei
- 250,00 lei
Promoţii
-- 26,00 leiPRP: 29,00 lei
- 17,00 leiPRP: 19,00 lei
- 17,00 leiPRP: 19,00 lei
RECENZII