Darurile imperfectiunii
22,50 lei
25,00 lei (-10%)

Darurile imperfectiunii

Darurile imperfectiunii
-10%
thumbthumb
Preț: 22,50 lei
25,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 184
Format: 13X20

DESCRIERE

'Darurile imperfectiunii. Renunta la cel care crezi ca trebuie sa fii si accepta-te asa cum esti - Brene Brown''


…aceasta carte importanta descrie calatoria de o viata care conduce de la intrebarea „Ce vor crede ceilalti oameni?” la raspunsul „Sunt suficient de bun”.

Capacitatea unica a lui Brown de a imbina cercetarea stiintifica originala cu povestile autentice de viata face ca lectura cartii Darurile imperfectiunii sa para o conversatie de lunga durata si inaltatoare cu un prieten intelept, care iti ofera compasiune, intelepciune si sfaturi foarte bune.
HARRIET LERNER, Autoarea bestsellerului Dansul maniei si dansul conectarii


…in cartea Darurile imperfectiunii, Brene Brown, una din cele mai proeminente experte in domeniul rusinii, autenticitatii si apartenentei, iti ofera zece recomandari care te pot conduce la o Viata traita din toata inima, respectiv la o integrare in aceasta lume pornind de la perspectiva pretuirii de sine.


Fragment din carte:


...inainte de a ne îmbarca într-o călătorie, inclusiv în cea de faţă, este necesar să discutăm despre ceea ce presupune ea.

Ce înseamnă să trăieşti şi să iubeşti din perspectiva preţuirii de sine?

Cum ne putem accepta imperfecţiunile?

Cum putem cultiva noi atribute, renunţând la acelea care ne împiedică să trăim plenar?


Răspunsurile la aceste întrebări sunt: curajul, compasiunea şi conectarea. Acestea sunt instrumentele de care avem nevoie pentru a ne continua călătoria.

În cazul în care te gândeşti: „Grozav! Înseamnă că trebuie să fiu un super-erou pentru a mă lupta cu perfecţionismul”, te înţeleg. La prima vedere, curajul, compasiunea şi conectarea par idealuri înălţătoare, dar în realitate ele sunt o practică zilnică.

Dacă sunt exersate suficient de mult, ele devin daruri incredibile în viaţa noastră. Vestea bună este că forţa care ne mână de la spate pentru a invoca aceste instrumente uimitoare sunt chiar vulnerabilităţile noastre.

Dat fiind că suntem oameni, şi deci minunat de imperfecţi, noi putem practica zilnic aceste instrumente. În acest fel, curajul, compasiunea şi conectarea devin nişte daruri – darurile imperfecţiunii.

Iată ce vei descoperi citind paginile care urmează. În primul capitol îţi voi explica ce am descoperit eu despre curaj, compasiune şi conectare, şi de ce sunt acestea instrumente foarte eficiente pentru dezvoltarea preţuirii de sine.

După ce te vei lămuri în privinţa instrumentelor pe care le vom folosi de-a lungul acestei călătorii, în capitolul următor vom elucida esenţa vieţii pe care ne propunem să o trăim: iubirea, apartenenţa şi preţuirea de sine.

Cu această ocazie, voi răspunde la câteva din cele mai importante întrebări pe care mi le-am pus de-a lungul carierei mele:

Ce este iubirea?

Putem iubi pe cineva, trădându-l în acelaşi timp?

De ce ne sabotează dorinţa noastră constantă de integrare apartenenţa reală?

Este oare posibil să îi iubim pe oamenii din viaţa noastră, de pildă partenerul de cuplu şi copiii, mai mult decât ne iubim pe noi înşine?

Cum definim noi preţuirea de sine şi cum ajungem să facem orice de dragul ei, mai puţin să credem în ea?Orice călătorie presupune depăşirea anumitor obstacole. Călătoria „Vieţii trăite din toată inima” nu face excepţie de la această regulă.

De aceea, în capitolul următor vom explora care sunt marile obstacole în calea vieţii şi iubirii trăite din toată inima pe care le-am descoperit şi cum ne putem crea o strategie viabilă pentru a depăşi aceste obstacole şi pentru a ne cultiva flexibilitatea.

În continuare, vom explora cele zece recomandări pentru „Viaţa trăită din toată inima”. Este vorba de zece instrumente sau practici zilnice care ne vor asigura păstrarea direcţiei corecte de-a lungul călătoriei noastre.

Am dedicat câte un capitol fiecărei recomandări, ilustrându-l cu poveşti adevărate de viaţă, definiţii, citate şi idei pentru alegeri deliberate şi inspirate care să ne ajute să trăim şi să iubim din toată inima...

……………………………

Limba: Romana
Nr.pagini: 184
Dimensiuni: 13x20
An aparitie: 2013

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0370 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.