Dimensiunea PSI - Argesanu

Dimensiunea PSI - Argesanu
thumbthumb
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 254

DESCRIERE

Dimensiunea PSI. Interviuri televizate - Ovidiu Dragos Argesanu

Puterea spirituala a unui popor este data de cei care se roaga si de cei care postesc si, la randul ei, determina puterea spirituala a celor din varf.

Pelerinajul este calea noastra catre Dumnezeu, calea catre un loc sfant situat in planul material, in lumea noastra materiala…


DAO: Eram odată în postul Paştelui şi mă rugam: „Doamne vreau să văd şi eu îngeri!”. Mai văzusem, dar mă rugam ca să văd. Am ţinut post negru trei zile - trei zile de post negru foarte importante în evoluţia spirituală a unui om - şi mă trezesc în mijlocul camerei cu un înger.

Era un înger cât camera asta de mare. Il întreb „Cum te cheamă?" „Iusuf, trimisul lui Dumnezeu." Deci, dacă n-am mâncat la curmale şi la smochine cât am avut îngerul ăsta cu mine de m-am săturat! N-am mâncat decât curmale şi smochine. Atât!

A fost plăcut să stau cu el. Ziceam: „De ce a trimis un înger pe care îl cheamă Iusuf şi nu unul pe care să-1 cheme Gheorghe sau Vasile?" şi mi-a spus Doamne-Doamne că trebuie să înţeleg că sunt şi alţii care au îngeri, nu numai ortodocşii.

Bine, va zice lumea că e o arătare, că aşa se interpretează! Există modalităţi foarte simple de a afla dacă un înger este înger sau demon. Există o parolă - îi disperă pe unii asta.

Parola se numeşte Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, Fecioară - dacă o entitate este în stare să spună acest lucru, este înger. Deci, ţineţi minte: Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, Fecioară.

De ce? Toată mântuirea omului se bazează pe fecioria Maicii Domnului. Maica Domnului ca fecioară este cea care a călcat capul şarpelui. Şi atunci, în momentul în care un înger spune Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, Fecioară, înseamnă că este de acord cu naşterea, că Mântuitorul s-a născut din fecioară, că a venit să ne mântuiască, deci el este de acord cu tot creştinismul.

Tot creştinismul este băgat în această parolă Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, Fecioară. II întrebi „Zi, care e parola?", iar el dacă va spune Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, Fecioară, este înger. Demonul nu va putea niciodată să zică. Moare. Mai bine moare, mai bine îl tai cu lama pentru că nu spune aşa ceva.

Bun! Era îngerul care a venit la mine. Totul a durat până în momentul în care - deşi curat fiind în post, când m-am culcat cu o distinsă doamnă -, îngerul respectiv cât era de mare s-a făcut mic, mic şi a fugit ţipând.

Mi-a părut tare rău pentru că e foarte drăguţ să ai lângă tine un înger cu care să stai de vorbă şi care să-ţi explice pentru că începi să vezi lumea prin intermediul îngerilor. Iar lumea văzută prin intermediul îngerilor are cu totul altă conotaţie decât cea văzută prin intermediul nostru sau al demonilor.

Deci, puterea îngerilor creşte prin rugăciune, post, tot ceea ce faci bine: prin ajutorarea celorlalţi, pomeni, liturghii, pelerinaje la locuri sfinte, participări la slujbe, masluri, nunţi, botezuri - mă refer la slujbe, nu la restaurant, ci să fii acolo când se mărturiseşte botezul. Toate astea cresc puterea îngerilor pe care îi ai. în momentul în care faci prostii, le scade puterea.

M: Există posibilitatea ca ei să nu-şi facă misiunea?
DAO: Absolut!

M: Aleg ei?
DAO: Nu, nu aleg ei. Ignoranţă, nu pot, se încurcă în propriile păreri - au nişte păreri, opinii şi câteodată, opiniile lor sunt foarte stricte, iar din aceste cauze îşi pot rata misiunea personală. Şi când îşi ratează misiunea personală, li se dau altele şi, dacă nu, trebuie să se nască pentru a înţelege. îngerii se pot întrupa şi sunt trimişi N-ai înţeles? Du-te să vezi cum e să fii om!

M: Să înţelegem că putem avea acces la ei?
DAO: Absolut, da! Se poate. Aici va sări toată lumea! Să ştiţi că tarotul, pendulul şi cum se chema tabla aia Ouija - aia cu litere, pot fi metode de accesare a îngerilor. Evident că poţi accesa şi demonii! Cu cărţile de tarot poţi accesa ori lumina, ori întunericul. Asta este problema! Nu că le foloseşti, problema este ce anume accesezi!

Eu, de exemplu, pendulul l-am folosit datorită lui Dan Seracu. Aveam o problemă cu o pacientă şi nu-i găseam leacul. Eu simt unele spirite şi la un moment dat mă trezesc cu Dan Seracu acasă.

Aveam o carte de la o prietenă de a mea care a murit - cartea lui, pendulul, totul era pus într-un pacheţel şi mi-1 lăsase mie după moarte. M-am dus, am luat cartea lui Dan Seracu, am deschis-o, am luat pendulul şi l-am pus pe pacienta respectivă.

în momentul în care am ajuns la chakra 2, pendulul ăla ziceai că este înfipt în centrul energetic şi am auzit clar în minte: Argint viu. Bun şi de aici…


CUPRINS:

Dimensiunea terapeutică şi spirituală a pelerinajelor

Despre plăţile karmice şi ale păcatelor

Manipularea prin frică

îngerii de lângă noi

Despre moarte

Despre Apocalipsa 21.12.2012

Limba: romana

Nr.pagini: 254

Dimensiuni:

An aparitie: 2014

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0291 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13