Eu Sunt

Eu Sunt
thumbthumb
Preț: 53,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2014
Pagini: 2014

DESCRIERE

Aceasta este cartea unui maestru al Prezenței. Este starea la care se referă întreaga căutare spirituală a Umanității, marea poartă către trăirea integrală a Ființei. Toate învățăturile și toate tradițiile, toate tehnicile de meditație, toate rugăciunile, toate tehnologiile sacrului care ne-au însoțit, de când explorăm această dimensiune încarnată, toate se referă într-un fel sau altul la Prezență.

 

Prezența este la îndemâna oricui alege să exploreze spațiile interioare, iar Thikh Nhat Hahn, cu simplitatea elegantă a abordărilor budismului, marchează cei câțiva pași ai evadării din prizonieratul iluziei. Bucuria de a trăi nu numai că e posibilă, dar reprezintă natura ultimă a Ființei, fundamentul a ceea ce suntem.

 

Zâmbetul și pacea interioară survin atunci când ne eliberăm de ”rănile trecutului”, când alegem Prezența integrală în acest moment, în acest corp, atunci când spunem ”da” realității și încetăm să ne luptăm. Unde este atenția noastră, acolo este energia și conștiința noastră.

 

Această carte, chiar dacă s-a născut din înțelepciunea milenară a tradiției budiste, reprezintă un instrument impecabil pentru oricine se află pe Calea Maestrului Interior. Mesajul său e simplu: miracolul eliberării e posibil chiar acum, aici, și nu depinde de nimeni altcineva decât de noi înșine.

Limba: romana
Nr. pagini:
Dimensiuni:
An aparitie: 2014

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0198 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.