Geea se inalta. Pamanteni, treziti-va!

Geea se inalta. Pamanteni, treziti-va!
Preț: 47,25 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9789730330403
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 290

DESCRIERE

Geea se inalta. Pamanteni, treziti-va!

Eliana Corina Ionita

Toate formele de viata suporta influenta Mamei Pamant si se armonizeaza cu aceasta pentru a putea vietui aici. Spiritul nostru vine de la Tatal Cer, dar trupul ne este dat de Mama Pamant, caci din pamant ne-am nascut si in pamant ne vom intoarce si aceasta era versiunea 3D a Pamantului, pentru cei care s-au identificat dintotdeauna cu trupul, pana in momentul “trezirii” cand adevaruri mai inalte au fost accesibile datorita Noilor Energii ce scalda in prezent planeta.
 
Traim vremuri memorabile pentru Istoria Universului deoarece batalia pentru sufletele oamenilor este in plina desfasurare si se poarta in prezent pe toate planurile atat vazute cat si nevazute. Prinsi in carapace, mai mult omizi decat fluturi, prea putini dintre semenii nostri sunt constienti de multidimensionalitatea fiintei lor, de capacitatea lor de alchimizare si vindecare, de intelegere a vietilor trecute si de potentialul evolutiv al vietilor viitoare.
 
Cat timp omul nu va incepe sa-si puna sub semnul intrebarii existenta si nu se va intoarce catre sine, el va continua sa alimenteze cu energia suferintei si a blocajelor lui, entitatile parazite care il interfereaza si il blocheaza in atingerea iluminarii si a constiintei naturii sale divine in forma umana.
 
Geea, sufletul acestei planete, cunoaste istoria nenumaratelor noastre intrupari. Suntem familia ei de suflete, venite la incarnare cu misiuni specifice de “trezire” individuala si colectiva si de eliberare a tiparelor de gandire si emotionale care ne mentin blocati in aceasta realitate densa.
 
Viata pe pamant e sacra atunci cand nivelul de evolutie este inalt. Fiecare animal ar trebui respectat, deoarece toata materia vie si nevie face parte din structura acestui superorganism inteligent implicat acum in propria sa Ascensiune. Noi suntem celulele acestui sistem si pentru a putea face parte din realitatea lui trebuie sa ne ajustam frecventele la vibratia Pamantului. Tot ceea ce exista in aceasta realitate, solul, apa, aerul, sunt optimizate pentru ca noi pamantenii sa putem trai si evolua la suprafata ei.
 
Geea se autoregleaza din mers eliberand balastul care nu ii mai serveste si cand spun aceasta nu ma refer numai la energiile neluminoase de la suprafata si din interiorul ei. Si oamenii au diferite energii si ei fac parte din acest proces de purificare si cernere. Cand Geea face curatenie prin diferitele cataclisme naturale provocate pe suprafata ei, nu parasesc planeta decat sufletele a caror vibratie nu mai corespund nivelului ei energetic...
 
Geea nu este o roca, ce navigheaza la intamplare prin spatiu, cum cred majoritatea pamantenilor aflati in somnul uitarii de sine. Ea este o entitate responsabila si rabdatoare care a indurat foarte multe, purtand civilizatia actuala prin spatiile nesfarsite ale Cosmosului, dar sufletul acestei planete nu mai este dispus sa sustina viata asa cum o cunoastem in prezent, daca locuitorii ei vor continua sa o vandalizeze, distrugandu-i padurile si otravindu-i oceanele.
 
Geea este constienta de propriul ei destin din cadrul acestui Univers si il va urma cu sau fara o mare parte din pamantenii care o locuiesc in prezent.
 
CUPRINS:
 
Prefaţă        
Marea Invocaţie            
Introducere            
Reîntoarcerea energiei feminine        
Profetia Autoîmplinită            
Starea de Prezenţă        
Vindecarea Copilul Interior
Dezvoltarea Spirituală    
Lucrătorii de Lumină    
Conectarea cu Mama Pămant    
Geea    
Universul holografic şi Matricea 3D            
Interviu Fluxymedia cu Aneta Beatrice Filip    
Şedinţă de hipnoza invesrigativă pentru Eliana Corina Ioniţă - februarie 2020    
Filme Vizionare
Bibliografie            
Şcoala Iniţierii Astrale    
Recomandările mele pentru tine    
Despre mine          

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0208 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.