Iubirea este evanghelia mea

Iubirea este evanghelia mea
thumbthumb
PRP: 8,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 6,80 lei
Diferență: 1,20 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 100

DESCRIERE

„Cea mai importantă carte pe care am citit‑o vreodată. O studiez ca pe o biblie!”

Elisabeth Kübler‑ Ross, M.D.

 

„Deschideţi‑vă acum către înţelepciunea lui Iisus, aşa cum a prezentat‑o Paul Ferrini. Aceste cuvinte vă pot inspira să o înţelegeţi mai bine şi mai profund, să aveţi mai multă claritate şi să fiţi mai hotărâţi să creaţi în viaţa voastră schimbări ce pot transforma lumea cu adevărat.”

Neale Donald Walsch

 

„Cereţi şi vi se va da; căutaţi şi veţi afla; bateţi şi vi se va deschide.” (MATEI 7:7)

 

Uşa ce duce spre sanctuar este întotdeauna deschisă. Braţele Maestrului se deschid larg pentru toţi cei care vor să se adăpostească în inima lui şi în inima învăţăturilor lui. Iar noi toţi – creştini, musulmani, evrei, budişti sau hinduşi, oameni din toate credinţele care cred în Dumnezeu, ca şi aceia care nu cred în El – cu toţii suntem bineveniţi aici.

Învăţăturile lui Iisus sunt învăţături universale. Ele au fost date de către Iisus, poporului evreu – dar au fost date şi acelora care au avut urechi să le audă. Prin caracterul său, învăţătura nu a putut fi restricţionată, pentru a fi dată doar câtorva aleşi. Trebuia să fie dată tuturor popoarelor, din toate vremurile.

Dacă eşti evreu, vei avea o afinitate naturală pentru această învăţătură, întrucât este Tora pură şi emană direct din legea evreiască. Dacă eşti creştin, vei avea şi tu o afinitate naturală pentru această învăţătură, întrucât este esenţa evangheliilor, aşa cum ne‑au fost ele transmise. Şi cei din alte credinţe vor fi atinşi de această învăţătură, întrucât Iisus este un învăţător elocvent şi convingător al adevărului universal. Atunci când oamenii Îi aud cuvintele şi Îi simt prezenţa, sunt chemaţi la Dumnezeu, într‑un mod adânc şi profund.

E greu de găsit o învăţătură spre care să se deschidă toată lumea – toţi bărbaţii şi toate femeile, indiferent cine sunt ei, sau ce au făcut – o învăţătură care să invite pe toată lumea, fără excepţie, în cercul iubirii. Iar aceasta este o astfel de învăţătură.

Limba: romana
Nr.pagini: 100
Dimensiuni: 14x20
An aparitie:  2007

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0280 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.