Lange. Medicina de familie. Manual de tratament si profilaxie in ambulatoriu - Mindy A. Smith, Leslie A. Shimp, Sarina Schrager

Lange. Medicina de familie. Manual de tratament si profilaxie in ambulatoriu - Mindy A. Smith, Leslie A. Shimp, Sarina Schrager
Preț: 199,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-587-195-3
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 1034
Categoria: Carti Medicina

DESCRIERE

Lange. Medicina de familie. Manual de tratament si profilaxie in ambulatoriu

 

Mindy A. Smith, Leslie A. Shimp, Sarina Schrager

Initiativa realizarii manualului a pornit de la convingerea ca nu exista boli, ci bolnavi. Fiecare pacient este un caz unic, pe care boala il afecteaza intr-un mod diferit. Aceasta carte este conceputa ca o sinteza si abordeaza suferintele in forma in care se prezinta ele in viata reala, adica neclar, inconsistent si, deci, cu riscul de a induce confuzii in mintea medicului. Suprapunerile si mimarea acelorasi simptome de catre boli diverse necesita o judecata clara si o atentie sustinuta din partea medicului. Asadar, diagnosticul diferential ramane instrumentul cel mai eficient al medicului.

De cele mai multe ori, cartile medicale sunt organizate pe baza sistemelor de organe, dar lucrarea de fata este structurata in functie de prezentarile tipice ale pacientului la cabinetul medicului de familie. Cuprinde cinci sectiuni, in cadrul carora afectiunile sunt prezentate in ordine alfabetica:

- Sectiunea 1 contine informatii referitoare la problemele acute intalnite cel mai frecvent;

- Sectiunea a 2-a ofera date despre tratamentul pacientilor cu boli cronice comune;

- Sectiunea a 3-a este dedicata strategiilor de diagnostic si tratament in cazul afectiunilor psihice;

- Sectiunea a 4-a abordeaza problemele de sanatate reproductiva;

- Sectiunea a 5-a este utila medicilor de familie in prevenirea bolilor importante si promovarea sanatatii.

Foarte important: Algoritmii de diagnostic si tratament pot fi accesati rapid. Datele de tratament prezentate sunt practice, specifice, inclusiv dozarea medicamentelor, efectele secundare si interactiunile importante cu alte medicamente.

Public-tinta: Lucrarea se adreseaza studentilor medicinisti, medicilor rezidenti, medicilor de familie, dar si altor profesionisti din domeniul asistentei medicale in ambulatoriu.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0266 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13