Limbajul figurilor geometrice

Limbajul figurilor geometrice
Preț: 19,62 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-8107-33-5
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 168
Format: 11X18

DESCRIERE

Limbajul figurilor geometrice

Omraam Mikhael Aivanhov

 

„Din cele mai vechi timpuri, oamenii au căutat un limbaj care să fie în acelasi timp universal şi succint, iar căutarile i-au condus la descoperirea unor imagini, a unor simboluri ce exprimă, reducând la esenţial, realităţile cele mai valoroase şi mai complexe. Imaginile, simbolurile vorbesc, posedă un limbaj, dar limbajul simbolic absolut este acela al figurilor geometrice.

Figurile geometrice sunt ca o structură, schemă a realităţii... Iar aceste forme, deşi reduse la nivel schematic, nu sunt deloc moarte, fiindcă ele reprezintă realităţi vii în om si în Univers. Pentru a le putea interpreta, trebuie deci să le însufleţim, să le insuflăm spiritul; ele nu reprezintă nimic atât timp cât ne mulţumim să le studiem în exteriorul fiinţei noastre.”

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0920 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.