Mesaje de dincolo de moarte

Mesaje de dincolo de moarte
-10%
thumbthumb
Preț: 25,20 lei
28,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 261

DESCRIERE

Mesaje de dincolo de moarte: relatări șocante ale unui medium despre viața de apoi

Sunt foarte conștient de faptul că mulți oameni vor crede mesajul acestei cărți, iar alții îl vor ignora. Nu are importanță dacă credeți sau nu că James Van Praagh vorbește cu oamenii din Rai, important este că el reușește, prin intermediul acestei cărți, să înlăture teama oamenilor cu privire la moarte și să confere confort psihologic și spiritual în vederea vindecării inimii frânte de durere. Mesajul de conștientizare necondiționată a faptului că în esență rămânem doar cu sufletul ne face să înțelegem ce ne învață moartea: să ne trăim viața pe deplin, în pace și adevăr, recunoscători pentru darul minunat pe care ni l-a oferit viața. Recomand această carte tuturor celor care caută sensul menirii și speranță dincolo de această viață.

Samuel Oliver

„Minunată și înălțătoare... Dacă v-a fost vreodată teamă de moarte sau ați deplâns pierderea cuiva iubit, povestirile și lecțiile spirituale ale lui James Van Praagh vă vor vindeca inima. Van Praagh este, fără îndoială, unul din cei mai înzestrați mediumi ai timpurilor noastre.
„Această carte dătătoare de inspirație trebuie citită.”

Brian L. Weiss, autor al cărții
Multe vieți, mulți maeștri

„Oricine se îndoiește de viața de după moarte trebuie să citească această carte, Mesaje de dincolo de moarte, care pe lângă confirmarea existenței lumii spiritelor, oferă și inspirație pentru înlăturarea fricii de a pierde.”

Dannion Brinkley, autor al cărții
În pace cu lumină

Limba: romana
Nr.pagini: 261
Dimensiuni: 13x20
An aparitie: 2009

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0198 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.27