Ochii unui Inger

Ochii unui Inger
-10%
thumbthumb
Preț: 18,00 lei
20,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 274

DESCRIERE

Credeţi în îngeri, ghizi spirituali călătorii ale sufletului, clarvedere? Paul Elder nu credea –cel puţin până în clipa când a avut trei experienţe în preajma morţii.

Deschideţi o poartă spirituală către Lumea Spiritelor

Iată exact ce i s-a întâmplat lui Paul Elder, ca urmare a unei experienţe de moarte clinică, în jurul vârstei de 41 de ani – i s-a deschis o poartă spirituală, iar viaţa sa obişnuită s-a schimbat fundamental. Totuşi, viaţa lui Paul Elder nu a fost niciodată una obişnuită.
Ca fost reporter de ştiri la televiziune şi primar al unui oraş canadian, Elder câştigase deja o recunoaştere internaţională. De acum, ca urmare a experienţelor sale spirituale şi a publicării cărţii, el va fi recunoscut ca un adevărat pionier şi un susţinător fervent al studiului individual şi ştiinţific al lumii spirituale care ne înconjoară.
După desele treceri prin poarta spirituală, Elder s-a întors cu o serie de revelaţii uimitoare asupra naturii noastre adevărate şi a scopului nostru în univers. O carte cuprinzătoare, inspirată şi de mare importanţă, Ochii unui înger descrie experienţe de moarte clinică şi de decorporalizare, într-o manieră în care nu s-a mai făcut până acum. Fiind o poveste a speranţei şi curajului, de natură să schimbe, într-o clipă, milioane de vieţi, ea va oferi cititorilor unor cărţi de genul Conversaţiilor cu Dumnezeu inspiraţia de a-şi crea propriile dialoguri cu propriile călăuze spirituale şi cu Dumnezeu.
Spre deosebire de alte cărţi de pe piaţă, Ochii unui înger oferă o abordare comprehensivă, la prima mână, a unei remarcabile aventuri spirituale. Acţiunea cărţii te vrăjeşte, iar mesajul său va rezona adânc în sufletul cititorului.

„Dacă vreţi să creaţi propriile voastre conversaţii cu Dumnezeu, aceasta este o carte pe care va trebui să o citiţi.”

Limba: romana
Nr.pagini: 274
Dimensiuni: 14x20
An aparitie: 2007

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0916 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.