Prima regulă a lui Ten. Întâmplări misterioase cu Tenzing Norbu

Prima regulă a lui Ten. Întâmplări misterioase cu Tenzing Norbu
-10%
Preț: 29,70 lei
33,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786066392150
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 288
Format: 13X20

DESCRIERE

Prima regulă a lui Ten. Întâmplări misterioase cu Tenzing Norbu

Gay Hendricks

 
 
 
 

Tenzing Norbu (pe scurt: Ten), fost călugăr și aproape fost polițist, este un erou unic al timpurilor noastre. În Prima regulă a lui Ten, întâia parte dintr-o trilogie, îl însoțim pe acest luptător spiritual în aventura lui deopotrivă mundană și spirituală. Crescut într-o mănăstire tibetană, Ten a visat să devină un Sherlock Holmes modern. A fost trimis în Los Angeles pentru a preda meditația, însă a ajuns să lucreze pentru Poliție.

               Dar, așa cum spune Buddha, schimbarea este inevitabilă: zece ani mai târziu, totul este pe punctul de a se schimba pentru Ten. El învață rapid că, ori de câte ori își încalcă prima regulă, apare haosul.

               Cartea Prima regulă a lui Ten este deopotrivă plină de umor, profundă și captivantă, combinând aventura cu reflecția asupra destinelor personajelor și cu lecții de viață interesante pentru noi toți.

••

            „Nu puteam schimba trecutul, dar puteam face ceva în prezent. Norman nu trebuia să rămână singur și fără prieteni. Am înmuiat pana de vultur în apă și am stropit imaginea lui zâmbitoare, apoi am început incantația care să îl ducă acasă.“

Prima regulă a lui Ten


 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

9,00 lei
10,00 lei (-10%)
Created in 0.0612 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.