Profeţi ai destinului nostru Ramtha

Profeţi ai destinului nostru Ramtha
Preț: 16,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-93736-3-7
Anul publicării: 2018
Pagini: 120
Format: 13 x 20 cm

DESCRIERE

Profeţi ai destinului nostru

Ramtha

Nu există îndrumare personală mai măreaţă decât să înţelegi ce nu ai fost. Nu există impera-tiv mai măreţ decât să înţelegi că, pentru a deveni ceea ce este sfânt, ceea ce este măiastru, ceea ce este asemenea lui Christos, trebuie să ai abilitatea de a te schimba, de a lăsa ceea ce a fost trecutul, să iei un veşmânt fără cusur, iar veşmântul reprezintă atitudinea.
    Nu există imperativ mai măreţ, decât să ştii despre viitorul tău, dar nu în termenii foarte mărunţi ai îmbunătăţirilor de natură socială sau romantică, să zicem, ci mai degrabă, în sensul vieţii, al răspunsurilor. Mulţi dintre voi ar trebui să vă amintiţi, cum ar fi, că vi s-au dat multe profeţii de spectru larg, aşa cum erau ele văzute în acel moment. Unele din acele profeţii s-au schimbat, datorită unui mare volum de intervenţie. Unele sunt constante şi trebuie să îşi continue cursul în destin, pentru că natura devine intolerantă faţă de reziduurile umane, nu numai faţă de ceea ce este excretat din corp, ci şi de risipa umană de disponibilitate, de efort, de imperativul de a fi una cu ea.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0398 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.