Psihologia privită din perspectiva sufletului - compilaţie

Psihologia privită din perspectiva sufletului - compilaţie
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8648-21-7
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 258

DESCRIERE

Psihologia privită din perspectiva sufletului - compilaţie

Joshua David Stone

 
 
 
Psihologia Spirituală îi învaţă pe oameni să devină Maeştri într-un mod integrat şi echilibrat şi să aibă iubire necondiţionată în orice moment. Ea îi învaţă să echilibreze Flacăra Triplă a Iubirii, înţelepciunii şi Puterii şi să Îl realizeze pe Dumnezeu la toate cele patru niveluri, nu doar la unul singur. Aceste patru niveluri sunt cel spiritual, mental, emoţional şi material. Cei mai mulţi oameni caută să ÎL realizeze pe Dumnezeu doar la un nivel sau două şi nu la toate cele patru.
    Psihologia Spirituală pregăteşte Sufletele pentru viitoarea conducere spirituală atât în plan interior, cât şi în plan exterior. Antrenează Sufletele pentru reorganizarea şi restructurarea civilizaţiei în scopul transformării lumii noastre în Noul Ierusalim ca Civilizaţie a Noilor Maeştri Ascensionaţi.
    Psihologia Spirituală ne învaţă că oamenii trebuie să fie corecţi cu ei înşişi şi cu Dumnezeu, ceea ce le va permite să fie corecţi cu ceilalţi oameni şi cu tot ce îi înconjoară. Psihologia Spirituală îi învaţă pe oameni să fie fericiţi şi să aibă pace interioară, în orice moment.
----------------------------------
CUPRINS:
 
Introducere
transmisă prin channeling de către  Djwhal Khul și Vywamus
Lecția 1 - Psihologia Spirituală privită din perspectiva Prismei cu Spectrul Complet Integrat a Erei Vărsătorului
Lecția 2 - Psihologia Cosmică
Lecția 3 -  Psihologia Spirituală
Lecția 4 -  Psihologia Maestrului Ascensionat
Lecția 5 - Psihologia Personalității,  a Sufletului și a Monadei
Lecția 6 -  Conștiința Psihologiei De Masă

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0534 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13