Puterea miraculoasă a minţii tale - vol. 5 - Practica gândirii pozitive

Puterea miraculoasă a minţii tale - vol. 5 - Practica gândirii pozitive
Preț: 18,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-9466-63-9
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 136
Format: 16X23,5

DESCRIERE

Puterea miraculoasă a minţii tale - vol. 5 - Practica gândirii pozitive

Joseph Murphy

 
 
 
O colecţie fără precedent a lucrărilor profund transformatoare ale lui Joseph Murphy, autorul faimoasei cărţi Puterea extraordinară a subconştientului tău. Aparţinând perioadei de apogeu a carierei lui Murphy, lucrările Puterea credinţei, Să ne bucurăm de belşug şi prosperitate, Semnificaţia reîncarnării, Elimină teama din viaţa ta şi Puterea vindecătoare a iubirii sunt doar câteva titluri ce fac parte din această antologie inegalabilă, ce cuprinde peste 20 de cărţi şi broşuri.
    Adevărate izvoare de cunoaştere, scrise într-un limbaj uşor accesibil oricărei categorii de cititori, cărţile lui Murphy sunt o lectură încântătoare şi inspiratoare pentru toţi

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0404 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.