Și vei găsi comoara din adâncul tău

Și vei găsi comoara din adâncul tău
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-400-620-2
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 280
Format: 13X20
Categoria: Carti Filosofie

DESCRIERE

Și vei găsi comoara din adâncul tău

Laurent Gounelle

 
 
Povestea începe în ziua când Alice, o femeie dinamică și îndrăzneață, se reîntâlnește cu Jérémie, prietenul ei din copilărie. Devenit între timp preot de țară, Jérémie îi mărturisește că e mâhnit de numărul mic de enoriași de la biserica lui. 
Deși atee, Alice își propune să-l ajute cu metodele ei de specialistă în comunicare — inițiativă care o face să se adâncească în spiritualitatea creștinismului și a hinduismului, în taoism și budism, prilejuind- i descoperirea unui adevăr universal tulburător. Un adevăr despre om și împlinirea lui, trecut sub tăcere de biserică și pierdut de-a lungul secolelor. 

Emoționant și captivant, noul roman al lui Laurent Gounelle descrie un univers spiritual fascinant și ne revelează o altă dimensiune a existenței, în care omul se simte puternic, iar bucuria este o stare durabilă.

Gounelle e un scriitor plin de optimism care revitalizează valorile umanismului și ne reînvață să visăm." - Libération 

„O carte palpitantă și edificatoare." - France Inter 

„Un roman inițiatic. O lectură surprinzătoare care cu siguranță vă va trezi conștiința." - FemininBio

Laurent Gounelle, născut în 1966, este unul dintre scriitorii francezi cei mai citiți în întreaga lume. Specializat în științe sociale, cu studii în Franța și Statele Unite, în prezent este conferențiar la Universitatea Clermont Ferrand. De-a lungul anilor, a colindat lumea în căutarea unor oameni care să-i ofere răspunsuri la o întrebare fundamentală: cum să ne atingem potențialul maxim și cum să găsim un sens vieții? 
Romanele lui Gounelle, care vădesc pasiunea sa pentru filosofie, psihologie și dezvoltare personală, au fost publicate în 40 de țări și s-au vândut în peste 5 milioane de exemplare. 
Îl puteți urmări pe www.laurentgounelle.com. 
La Editura Trei, a mai apărut romanul Ziua în care am învățat să trăiesc.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0351 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.