Start pentru succes la Evaluarea Nationala. Limba si literatura romana clasele 5-7 - Mihaela Dobos

Start pentru succes la Evaluarea Nationala. Limba si literatura romana clasele 5-7 - Mihaela Dobos
PRP: 30,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 28,50 lei
Diferență: 1,50 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9789734739660
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 200
Format: 20X26
Categoria: Clasa V - a

DESCRIERE

Start pentru succes la Evaluarea Nationala. Limba si literatura romana clasele 5-7

Mihaela Dobos, Mona Cotofan

 

 

Cartea Start pentru succes la Evaluarea Nationala! este solutia timpurie si eficienta de a va antrena si a va testa competentele si cunostintele dobandite in clasele V-VII la disciplina Limba si literatura romana. Gandind algoritmic, empatic si didactic deopotriva, am conceput auxiliarul pe trei sectiuni distincte si firesc interconectate:

I. 10 seturi cu exercitii de antrenament tematic (Fonetica. Ortoepie si ortografie; Vocabular; Parti de vorbire si functii sintactice; Enuntul. Propozitia si fraza. Raporturi sintactice; Variatia stilistica. Forme corecte), fiecare continand cate 20 de itemi obiectivi, astfel incat verificarea rezolvarii lor sa se poata realiza imediat si independent de ajutorul altcuiva.

II. 30 de teste recapitulative dupa modelul Evaluarii Nationale, care au la baza texte-suport atractive si interesante, asociate dupa criteriul tematic, din literatura romana si universala, clasica si contemporana (18 narative, 6 lirice, 6 dramatice). Pentru ca scopul nostru nu este de a transforma elevul intr-un robot care repeta, mimetic, aceleasi tipuri de sarcini, am diversificat si am nuantat exercitiile in sensul antrenarii spiritului critic, imaginatiei si creativitatii.

III. Solutii si sugestii de rezolvare, in care se regasesc raspunsuri complete la seturile din prima parte, precum si la itemii obiectivi din cadrul testelor. Pentru subiectele care vizeaza intelegerea, compararea, asocierea si valorizarea critica a textului literar am optat pentru sugestii de raspuns, iar in cazul compunerilor am oferit bareme desfasurate, care sa orienteze munca elevilor, dar fara a le ingradi sau a le manipula ideile si limbajul.

Dragul nostru elev, cu aceasta carte incepe un parcurs catre succes care iti va readuce bucuria si curiozitatea invatarii, precum si gustul onest al competitiei cu tine insuti, pentru ca nu este altceva decat O scara catre cea mai buna versiune a ta. Urc-o increzator!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0200 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.