Tainele numerelor din viata ta

Tainele numerelor din viata ta
thumbthumb
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 221

DESCRIERE

Tainele numerelor din viata ta - Suzan McCant


Numerologia este ştiinţa care studiază sensul numerelor şi modul în care acestea ne influenţează viaţa de zi cu zi. La întrebarea fundamentală: "Cine sunt eu şi ce-ar trebui să fac?", numerologia nu-ţi va da un răspuns concret, dar îţi va permite să-ţi găseşti singur soluţiile potrivite.

Este un instrument prin care te vei cunoaşte mai bine, îţi vei şti calităţile şi limitele şi vei putea să-ţi prevezi destinul.

Toate acestea cu ajutorul unor calcule simple şi a secretelor interpretării rezultatelor lor, pe care le găseşti dezvăluite în acest ghid.

Potrivit numerologiei, nu porţi un prenume întâmplător, un nume întâmplător şi nu te-ai născut într-o zi la întâmplare.

Poţi deveni stăpânul propriului destin dacă ştii să descoperi conjuncturile care-ţi sunt favorabile.


Fragment din carte


Personalitatea, dramul

5 este un aventurier. Atinge totul, îl interesează totul. Ii place tot ceea ce este nou şi incitant. Are mai multe talente, dar străluceşte în special prin inteligenţa sa, prin originalitate, prin creativitate şi capacitatea de a se redresa rapid. In sinea lui se teme adesea să nu cadă, să nu facă greşeli.

5 este un muncitor harnic, atât psihic, cât şi fizic. Poate părea critic, dar, în realitate, are tendinţa de a gândi adesea cu voce tare. întrucât caută perfecţiunea şi succesul, duce o luptă continuă.

5 este un senzual şi un juisor. Iubeşte viaţa cu tot ceea ce oferă ea, dar rămâne cu picioarele pe pământ. Are o personalitate deschisă şi nu este niciodată singur sau trist multă vreme, îşi revine repede după un eşec.

5 are şi o latură de jucător. In materie de bani, câştigă şi pierde. In general, este însoţit de o stea bună sau acţionează mânat de intuiţie.

5 se poate dovedi uneori sarcastic, poate să-i jignească pe oameni cu remarci nelalocul lor sau supărătoare. Are uneori tendinţa de a se admira prea mult.

Vibraţia lui 5 este cea a schimbării. In consecinţă, cei care sunt sub semnul lui 5 se pot aştepta la schimbări în viaţă. Numărul 5 caută întotdeauna o cale pe care să-şi pună în evidenţă libertatea de a fi şi de a acţiona. Se arată curios, aventurier, flexibil şi foarte dezinvolt fată de oameni. Cu toate acestea, abuzează uneori de libertatea sa; astfel, poate deveni prea pătimaş sau poate abuza de droguri şi alcool.

Are gustul luxului şi al frumosului. Se regăseşte în mediumuri, clarvăzători şi magicieni. In toate cazurile, viaţa unui 5 este predispusă la aventuri şi călătorii.

Este iubitor, afectuos şi demonstrativ. Dar, dacă oferă mult, uneori primeşte cu greutate. Poate deveni uneori gelos şi suspicios. întrucât este loial şi o companie excelentă, îşi atrage numeroase simpatii. Generos atât cu timpul, cât şi cu banii săi, este totdeauna înconjurat de multă lume.

Drumul de viaţă al lui 5 este ca o potecă de munte. Stânci, prăpăstii, cotituri bruşte, pante şi urcuşuri abrupte. Nu are un sentiment de securitate, dar peisajul merită ocolişurile...


CUPRINS


Introducere

Cine sunteţi?
Care este drumul vieţii voastre?


1 - Unicul ... 15
Previziuni pentru numărul 1 ... 23

2 - Partenerul ... 35
Previziuni pentru numărul 2 ... 43

3 - Expresivul ... 53
Previziuni pentru numărul 3 ... 61

4 - Realizatorul ... 71
Previziuni pentru numărul 4 ... 79

5 - Activul ... 91
Previziuni pentru numărul 5 ... 99

6 - Tandrul ... 109
Previziuni pentru numărul 6 ... 117

7 - Cercetătorul ... 129
Previziuni pentru numărul 7 ... 137

8 - Materialistul ... 147
Previziuni pentru numărul 8 ... 155

9 - Devotatul ... 165
Previziuni pentru numărul 9 ... 173

10 - Compatibilităţi ... 183

Concluzii ... 205

Limba: romana
Nr. pagini: 221
Dimensiuni: 13,5X20
An aparitie: 2014

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0390 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.