Tarot. Interpretari si practici secrete (78 de carti si un ghid de interpretare)

Tarot. Interpretari si practici secrete (78 de carti si un ghid de interpretare)
thumb
PRP: 90,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 82,00 lei
Diferență: 8,00 lei
Disponibilitate: stoc limitat
ISBN: 9786068545196
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 254
Format: 13X20

DESCRIERE

Tarot. Interpretari si practici secrete (78 de carti si un ghid de interpretare)

Stephanie Pui-Mun Law

 

UNDE TE VA PURTA LUMEA VISELOR TALE?

Un dragon cu coadă încârligată pluteşte deasupra bolţii de smarald a pădurii unde vântul şopteşte secrete antice.

Sirenele alunecă prin apele învolburate. Vulpile cu blana roşu-înflăcărat, sar spre un orizont fără sfârşit. Ca stele polare universale, simbolurile-umbră din visele noastre ne ghidează spre lumina noastră interioară şi spre adevăr.

În aceste pagini, Stephanie Pui-Mun Law aduce fiecare carte la viaţă prin poveşti, dezvăluind semnificaţia simbolică a imaginilor feerice a fiecărei cărţi de tarot.

Imbogăţind experienţa dumneavoastră, mai departe, Barbara Moore prezintă tot ceea ce trebuie să ştiţi despre tarot, inclusiv instrucţiuni pentru citiri semnificative şi etalări relevante pentru viaţa ta...

Din carte:

Regină

ADEVĂRATA ESENŢĂ A Reginei de Cupe este legătura creatoare. Ea este poezia în mişcare, imaginaţia încarnată. Dansează pe culmile mereu nestatornice ale mării, în unison cu dansul vieţii la care participă întreaga lume şi făpturile din mediul înconjurător.

Ea acorda atenţie intuiţiei şi îşi urmează inima. Ascultă şoaptele stelelor, fiindcă ştie că acestea sunt cu mult mai înţelepte decât orice făptură pământeană. Stelele au fost martore ale universului încă din tinereţea mărilor.

Cu toate că paşii săi par întâmplători şi impulsivi, ea se bazează pe o cunoaştere adânc înrădăcinată. îşi extrage forţa din abisul vast al oceanului. Bătrânii mării, ţestoasele marine, înţelepţii oceanului, pornesc înotând să ia parte la fericita sa celebrare.

Lumea lor este ca un vis. Totul este fluid, elementele se îmbină între ele. Acesta este peisajul schimbător al inconştientului, suprapunându-se cu substanţa materială a realităţii. Este esenţa creaţiei şi a expresiei artistice...

…………

Nouă

FIINŢA SA SPIRITUALĂ se află în comuniune cu aspectele materiale ale vieţii sale. Ea se străduieşte să realizeze muzical această legătură, prin acel instrument atât de complicat şi de mecanic, pianul - metal şi lemn, unite într-o structură solidă, menite a crea ordine, frumuseţe şi sunete.

Totuşi, acest pian nu este exclusiv o creaţie pur umană. Este îndreptat spre lumea înconjurătoare. Este în mod inextricabil îmbinat cu elementele naturii, crescând precum arborii din jur.

Face parte din pădure, din muşchi, frunze şi scoarţă, iar cântecele care apar în zborul degetelor pe clape reflectă ecoul acestei influenţe.

Ea este singură. S-a retras aici, în căutarea singurătăţii dăruite de pădure. Este mulţumită, în starea sa de autosuficienţă.

Cochilia de melc pe care este aşezată şi ramurile spiralate ale copacilor sunt o reprezentare concretă a Raportului de Aur, continuum-ul ce atinge infinitul, armonia şi idealul.

In timp ce cântă, nu-şi priveşte mâinile, ci scrutează perfecţiunea soarelui pictat pe vitraliul dintre frunzele de sus. Zâmbeşte şi se încălzeşte în căldura de smarald...


CUPRINS:

Cuvântul autorului
Introducere

Arcana majoră
Arcana minoră

BAGHTELE
CUPELE
SPADELE
MONEDELE

Etalări

Limba: romana

Nr.pagini: 254

Dimensiuni: 13X20

An aparitie: 2015

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0199 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.