Tehnici de citire a chipului - Suada Agachi

Tehnici de citire a chipului - Suada Agachi
PRP: 199,50 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 188,00 lei
Diferență: 11,50 lei
Disponibilitate: stoc limitat
ISBN: 978-973-0-30044-4
Anul publicării: 2019
Pagini: 416
Format: 16X23
Preț total pachet: 489,50 469,00 lei

DESCRIERE

Tehnici de citire a chipului

Suada Agachi

 
 
 
 
Suntem atât de obişnuiţi să-i identificăm pe ceilalţi după trăsăturile feţei, încât firescul situaţiei ne face să omitem importanţa acestui aspect în viaţa noastră. încă de mici copii suntem capabili să ne identificăm părinţii într-un grup mai mare de oameni după trăsăturile faciale şi după voce.
    Cu timpul, vom proceda exact în acelaşi mod faţă de toţi cei cu care intrăm în contact. Sunt particularităţi care evidenţiază identitatea fiecăruia şi de care ne folosim pentru a descrie o persoană, pentru a ne aminti de ea sau pentru a face alte referiri cu privire la aceasta.
    În mod involuntar şi intuitiv, cu toţii folosim citirea feţei dintotdeauna, însă, în lipsa unui sistem elocvent şi bazat pe criterii clar definite, ne rezumăm la etichetarea celor din jurul nostru şi la o judecată preferenţială. Faţa este una dintre cele mai mobile regiuni ale corpului uman şi probabil cea mai expresivă atunci când vine vorba despre exteriorizarea convingerilor morale, a principiilor intelectuale şi a trăirilor emoţionale.    
    Mişcările feţei, oricât de fine sau de evidente ar fi, îl ajută pe om să devină mai convingător în comunicare sau, din contră, îi demască intenţiile ascunse.
    Comunicarea este şi va rămâne instrumentul principal de interacţiune dintre oameni, motiv pentru care aceştia au exprimat un interes deosebit faţă de cea mai expresivă latură a semenilor lor, şi anume chipul.
    Prin intermediul acestei cărţi îmi doresc să îndemn cititorul spre cunoaşterea intimă a propriei fiinţe şi să ofer posibilitatea celor pasionaţi de descifrarea tainelor umane, să se folosească de înţelepciunea acestui studiu milenar.

RECENZII

Rating general
5 (1 recenzie)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5

Tehnici de Citirea a chipiului

Nimeni pe acest pământ nu a făcut o explicație mai buna ca a Suadei .
Created in 0.0254 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.