PANDORA LENORMAND - Suada Agachi

PANDORA LENORMAND - Suada Agachi
Preț: 220,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2023

DESCRIERE

PANDORA LENORMAND

Suada Agachi

 

 

În limba greacă Pandora înseamnă cu toate darurile iar mitologia ne învață că Pandora a fost prima femeie creată de zei pe Pământ și însușirea dominantă atribuită acesteia a fost speranța. Mademoiselle Lenormand a fost la rândul ei cea mai cunoscută prezicătoare a secolului al XIX-lea iar metoda folosită de aceasta a fost transpusă în cele 36 de imagini simple, intuitive și ușor de folosit.

Pandora Lenormand te învață să-ți descoperi și să-ți pui în valoare darurile, te invită într-o călătorie inițiatică și te provoacă să te descoperi așa cum ești, cu bune și cu rele, păstrând speranța ca lumină veșnic călăuzitoare. Acest pachet de cărți îți dezvoltă intuiția iar metodele de etalare folosite îți vor răspunde la orice întrebare legată de evenimentele trecute, prezente și viitoare.

Jocul de cărți Lenormand este folosit la nivel mondial în toate domeniile de activitate și cu rezultate remarcabile, fiind un excelent instrument de autocunoaștere și dezvoltare personală. Oricare ar fi scopul pentru care folosești acest pachet de cărți, atunci când pătrunzi în simbolismul fiecărei imagini, pregătește-te să te scufunzi în cele mai profunde semnificații ale realității.

Cele 36 de carduri ale Pandora Lenormand păstrează în centrul atenției obiectul original din pachetul de joc folosit de Marie-Anne-Adelaide Lenormand, pictat într-o formă expresivă și sugestivă sub îndrumarea doamnei Suada Agachi, Fizionomist și specialist în Tehnici de Citire a Chipului și autoarea pachetului de tarot Maktub Tarot.

Experiența îndelungată în studiul cunoașterilor ezoterice îi susține demersul de a crea acest nou pachet de cărți ce are la bază o înțelepciune care depășește toate frontierele și care tinde spre perfecțiune.

------ 

Pachetul de cărți Pandora Lenormand conține:

  • 36 carduri
  • 1 card alb
  • 1 carticică cu modalitatea de utilizare, metoda de etalare, descrierea și semnificația celor 36 de carduri

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0179 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.