Pachet Manual de Numerologie + Tehnici de citire a chipului (Suada si Eduard Agachi)

PRP: 490,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 480,00 lei
Diferență: 10,00 lei
Disponibilitate: stoc limitat
Anul publicării: 2020
Pagini: 902+416
Format: 16 x 22

DESCRIERE

Pachet Manual de Numerologie + Tehnici de citire a chipului

Suada si Eduard Agachi

1.Manual de Numerologie

Eduard Agachi

 Fiecare atom din univers are înscris în structura proprie întreaga poveste a vieții sale. Nimic nu este întâmplător în jurul nostru, indiferent de capacitatea de înțelegere a celor mai inteligente minți. O serie nesfârșită de evenimente se succed în fiecare clipă a trecerii noastre prin această lume și toate sunt conectate între ele ca într-o rețea perfectă. Dincolo de limitarea științelor fixe, omului nu-i rămâne decât imaginația ca mijloc de experimentare a  tărâmului necunoscut al acestor întâmplări neclare.

 Mai presus de imaginație este conștiința clară și lucidă, singura care poate pătrunde esența adevărului și care este astfel concepută încât ea există în afara timpului și a spațiului. Principiile de bază ale numerologiei sunt noțiuni care definesc sau compun timpul și spațiul și nu se supun efectelor celor două  variabile, astfel că nu pot fi cuprinse de instrumentele clasice de măsurare cunoscute de om. Numerologia depășește frontierele logicii și ale raționamentelor filosofice, este mai presus de fantezie, de ficțiune sau de imaginație, inspiră și dă naștere unui limbaj simbolic. Numerologia este o cunoaștere calitativă a numerelor, ce descrie originea fiecărui proces împreună cu cauzele și rolul apariției acestuia. Tainele Universului devin mai ușor de descifrat prin limbajul etern al cifrelor și omul se afișează precum o carte deschisă în fața celui care stăpânește secretul numerelor.
2.Tehnici de citire a chipului

Suada Agachi

Suntem atât de obişnuiţi să-i identificăm pe ceilalţi după trăsăturile feţei, încât firescul situaţiei ne face să omitem importanţa acestui aspect în viaţa noastră. încă de mici copii suntem capabili să ne identificăm părinţii într-un grup mai mare de oameni după trăsăturile faciale şi după voce.
    Cu timpul, vom proceda exact în acelaşi mod faţă de toţi cei cu care intrăm în contact. Sunt particularităţi care evidenţiază identitatea fiecăruia şi de care ne folosim pentru a descrie o persoană, pentru a ne aminti de ea sau pentru a face alte referiri cu privire la aceasta.
    În mod involuntar şi intuitiv, cu toţii folosim citirea feţei dintotdeauna, însă, în lipsa unui sistem elocvent şi bazat pe criterii clar definite, ne rezumăm la etichetarea celor din jurul nostru şi la o judecată preferenţială. Faţa este una dintre cele mai mobile regiuni ale corpului uman şi probabil cea mai expresivă atunci când vine vorba despre exteriorizarea convingerilor morale, a principiilor intelectuale şi a trăirilor emoţionale.    
    Mişcările feţei, oricât de fine sau de evidente ar fi, îl ajută pe om să devină mai convingător în comunicare sau, din contră, îi demască intenţiile ascunse.
    Comunicarea este şi va rămâne instrumentul principal de interacţiune dintre oameni, motiv pentru care aceştia au exprimat un interes deosebit faţă de cea mai expresivă latură a semenilor lor, şi anume chipul.
    Prin intermediul acestei cărţi îmi doresc să îndemn cititorul spre cunoaşterea intimă a propriei fiinţe şi să ofer posibilitatea celor pasionaţi de descifrarea tainelor umane, să se folosească de înţelepciunea acestui studiu milenar.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0511 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.