Teste grila. Drept civil • Drept procesual civil. Ed. a 2-a - Mihaela Tabarca, Rodica Constantinovici

Teste grila. Drept civil • Drept procesual civil. Ed. a 2-a - Mihaela Tabarca, Rodica Constantinovici
Preț: 105,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069628430
Editura:
Anul publicării: 2023
Ediția: 2
Pagini: 552
Format: 16.5X23

DESCRIERE

Teste grila. Drept civil • Drept procesual civil. Ed. a 2-a

Mihaela Tabarca, Rodica Constantinovici

 

 

 

Atentie, rigoare, corectitudine, exactitate. Sunt proprietati care, printre altele, definesc mintea oricarui judecator, avocat, procuror. Daca va ganditi sa urmati una sau alta dintre aceste cariere juridice, de ce sa nu incepeti antrenamentul mintii de astazi? Aceasta lucrare cuprinde tot ce va trebuie pentru exercitiul necesar admiterii la INM sau in avocatura, dar care va va servi de-a lungul intregii cariere. A fost elaborata de practicieni valorosi ai dreptului, unii dintre ei formatori la INM sau INPPA sau care au contribuit la elaborarea proiectelor de legi privind codurile. Alaturi de ei, juristi de exceptie si-au adus experienta si cunostintele in calitate de coordonatori.

Lucrarea reuneste peste aproape 2000 de grile si a devenit in ultimii 9 ani instrumentul preferat de lucru pentru multi dintre studentii si absolventii facultatilor de drept din tara. Acest rezultat se datoreaza, pe de o parte, (i) succesului obtinut la examene, iar, pe de alta parte, (ii) caracterului adecvat de dificultate a grilelor, structurate pe tematica de examen, pe care autorii si coordonatorii l-au conceput deliberat pentru a spori gradul de eficienta a exercitiului. Aceasta editie, pe langa actualizarea grilelor prin raportare la ultimele modificari legislative (in principal, Legea nr. 140/2022, pe care s-a conceput chiar un capitol dedicat de grile), contine si un capitol recapitulativ dezvoltat pentru fiecare disciplina, care este menit sa asigure acuratete propriei autoevaluari.

Pe masura ce veti exersa, eventualele goluri de cunostinte, erori de intelegere sau atentie vor fi eliminate, iar limbajul dreptului va deveni accesibil, prietenos, cunoscut. In acest fel, orice examen inceteaza a fi o provocare si poate deveni o simpla confirmare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0179 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.