Teste grila. Drept procesual civil - Mihaela Tabarca

Teste grila. Drept procesual civil - Mihaela Tabarca
Preț: 84,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069628195
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 352
Categoria: Drept Civil

DESCRIERE

Teste grila. Drept procesual civil

Mihaela Tabarca

 

 

 

Vă oferim o carte „de bucurat”. Bucuria că ai rezolvat corect o grilă, bucuria că nu „ai nimerit” răspunsul, ci, prin consultarea secţiunii consacrate soluţiilor, să observi că raţionamentul care te-a condus la acea opţiune este confirmat. Ca să nu mai vorbim de bucuria de a fi ajuns într-un moment în care să constaţi că disconfortul pe care îl produce aproape oricui drumul de la baza spre vârful cunoaşterii procedurii civile ţine de trecut.

Prezenta ediție are ca punct de plecare grilele din Procedura civilă în fişe de revizuire ed. 2, care au fost adaptate formatului de la examenele de admitere în profesie, respectiv grile deschise, cu una sau două variante de răspuns corecte.

Culegerea, actualizată legislativ la momentul septembrie 2022, conţine 940 de grile, dintre care 67 sunt noi, fiind create pe baza Legilor nr. 140/2022, 173/2022, 192/2022 şi 199/2022, precum şi a Hotărârii nr. 1522/2022 pentru modificarea şi completarea Regulamentului de ordine interioară al instanţelor judecătoreşti, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 1.375/2015, emisă de Consiliul Superior al Magistraturii – Secţia pentru judecători.

Ca şi în ediţia precedentă, şi de această dată s-a urmărit ca explicaţiile pentru fiecare variantă de răspuns de la orice grilă să fie prezentate detaliat, astfel încât posibilele erori sau lacune de cunoştinţe să fie excluse.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0179 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.