Teste grila. Organizarea si exercitarea profesiei de avocat

Teste grila. Organizarea si exercitarea profesiei de avocat
Preț: 49,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9628-15-7
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 208
Format: 230 x 160 x 11

DESCRIERE

Teste grila. Organizarea si exercitarea profesiei de avocat

Gabriel Cornel Grigore, Rozana Cozma, Nicolae-Alexandru Popa, Nicoleta Solomon

Ideea acestei carti, generata de lipsa instrumentelor pentru exersarea cunostintelor la disciplina Organizarea si exercitarea profesiei de avocat, obligatorie atat la examenul de admitere in barou, cat si la examenul de definitivare in avocatura, s-a nascut chiar in timpul pregatirii autorilor pentru examenele de admitere, respectiv de definitivat in avocatura. Experientei dobandite de autori "in focul examenelor" i se adauga expertiza si cunostintele coordonatorului, fost decan al Baroului Constanta si membru al Consiliului UNBR, care cunoaste si aplica legea de organizare a profesiei in cele mai subtile detalii.

 
Lucrarea contine 800 de grile, cu un grad de dificultate mediu, si include explicatii pentru fiecare raspuns in parte. Aceasta noua editie contine in plus un capitol de teste recapitulative si un capitol cu subiectele date la examenele de admitere si definitivat in profesie in ultimii ani, insotite de explicatii la variantele de raspuns.
 
Speram ca, prin continutul cartii noastre, asimilarea acestei discipline sa devina atractiva si efectiva, iar antrenamentul cu rezolvarea grilelor sa va ajute la obtinerea rezultatului pe care si-l doreste orice candidat la examenele de admitere si definitivare in profesie: ADMIS!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0212 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.