Vindecarea celor 5 răni

DESCRIERE

Vindecarea celor 5 răni

Trădare, umilire, abandon, nedreptate, respingere

 

 

 

Iată atât de aşteptata continuare a cărţii de succes „Cele 5 răni care ne împiedică să fim noi înşine” a autoarei Lise Bourbeau. Apărută în anul 2000, cartea despre cele cinci răni nu a încetat să bată recorduri de vânzări în toate cele 16 limbi în care a fost tradusă.

Prin exemple variate, autoarea împărtăşeşte în această lucrare numeroasele sale descoperiri profesionale şi experienţele personale care vor ghida cititorii să-şi găsească propriile mijloace concrete pentru vindecarea suferinţelor lor.

Veţi învăţa să recunoaşteţi mecanismele rănilor şi să depistaţi când sunt activate. Conştientizarea făcută în multele situaţii în care ego-ul vă dirijează gândurile, cuvintele şi acţiunile, este o condiţie indispensabilă a vindecării.


Punând în practică sfaturile sugerate, veţi vedea cum rănile voastre se micşorează şi veţi deveni, puţin câte puţin, stăpânul vieţii voastre. Asta vă permite să vă manifestaţi nevoile esenţiale ale sufletului vostru şi să atingeţi pacea interioară.

 

CUPRINS:

Mulţumiri    5
Prolog    7
CAPITOLUL UNU
Recapitularea celor cinci rãni    11
CAPITOLUL DOI
Întrebãri frecvente    40
CAPITOLUL TREI
Ego-ul, cel mai mare obstacol în fata vindecãrii rãnilor    52
CAPITOLUL PATRU
Diminuarea ego-ului si a rãnilor    89
CAPITOLUL CINCI
Rãnile de respingere si de nedreptate    107
CAPITOLUL ŞASE
Rãnile de abandon si de trădare    126
CAPITOLUL ŞAPTE
Rana de umilire    151
CAPITOLUL OPT
Cum stim care rana este activata    163
CAPITOLUL NOUĂ
Vindecarea si beneficiile sale    179
Concluzie    216

Limba: romana

Nr pagini: 218

Dimensiuni: 14X21

An aparitie: 2015

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0565 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13