Voiaj la poarta sufletelor - Lyana Galis

Voiaj la poarta sufletelor - Lyana Galis
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8414-72-0
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 208
Format: 13X20

DESCRIERE

Voiaj la poarta sufletelor - o călătorie fascinantă la hotarul dintre vizibil şi invizibil

Lyana Galis

 
 
 
 
Noi suntem spirite care călătoresc într-o realitate efemeră, care are un început, dar şi un sfârşit. Suntem fiinţe de lumină şi trăim graţie luminii informate care acţionează în uniune cu energia şi materia. În general, omul modelat de stilul de viaţă occidental se pierde în realitatea de zi cu zi, într-o rutină continuă, uitând de suflet şi de adevăratele valori. Preocupările sale sunt legate de materie şi aparenţă, căutându-şi în ele fericirea. Nu materia însă, ci câmpurile subtile de energie şi informaţii sunt cele care ar trebui luate în considerare, întrucât esenţa stă în nevăzut, în lumea noastră interioară, conectată cu Universul însuşi.
    Multe dintre misterele abordate în această carte depăşesc înţelegerea domeniului ştiinţific. Cu toate acestea, experimentele fizicii moderne pot explica o mare parte dintre fenomenele considerate în trecut paranormale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0594 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13