Calea cea Dumnezeiască, Adevărul Suprem şi Viaţa Îndumnezeită - Chico Xavier

Calea cea Dumnezeiască, Adevărul Suprem şi Viaţa Îndumnezeită - Chico Xavier
Preț: 31,50 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8742-86-1
Anul publicării: 2020
Pagini: 288
Format: 13X20

DESCRIERE

Calea cea Dumnezeiască, Adevărul Suprem şi Viaţa Îndumnezeită

Chico Xavier

 

 
În imensul număr de principii ale Evangheliei, fiecare concept al lui Cristos se adaptează la o situaţie specifică a spiritului aflat pe drumul vieţii. Evanghelia nu se reduce la un ghid pentru glorificarea Sa. Este un ghid indispensabil pentru legislaţie, administraţie, punerea în slujba altora şi ascultare. Cristos nu trasează o linie de demarcaţie între templu şi lucrările pământeşti. Tot Pământul este, simultan, locul Lui de rugăciune şi terenul Lui de lucru. Lăudându-L în biserici, dar dispreţuindu-L pe stradă, am eşuat în multe ocazii. Prin urmare, ne putem pune în slujba iui Dumnezeu oriunde am fi.
    Mulţi discipoli, din diverse ramuri creştine, au făcut analize sterile, reducând învăţăturile Domnului la relicvele moarte din altarele de piatră. Dar Cristos aşteaptă de la noi toţi să transformăm Evanghelia iubirii şi a înţelepciunii într-un tovarăş de rugăciune, un manual de ucenicie zilnică, o fântână inspiratoare a acţiunilor noastre cele mai umile în munca de zi cu zi şi, de asemenea, într-un cod de bune maniere al relaţiilor fraterne.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0193 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.27