Justiţia divină - studii şi reflecţii despre abordarea religioasă a cărţii "Cerul şi infernul" de Allan Kardec Chico Xavier

Justiţia divină - studii şi reflecţii despre abordarea religioasă a cărţii 'Cerul şi infernul' de Allan Kardec Chico Xavier
Preț: 16,80 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8742-53-3
Anul publicării: 2018
Pagini: 176
Format: 13 x 20 cm

DESCRIERE

Justiţia divină - studii şi reflecţii despre abordarea religioasă a cărţii "Cerul şi infernul" de Allan Kardec

Chico Xavier

Contemplă lumea unde, datorită reîncarnării, te-ai întors ca să-ţi răscumperi trecutul şi să construieşti adevărul. Străduieşte-te să faci cât de bine poţi în fiecare minut care trece.
    Un trup bolnav, un partener de viaţă dificil, un părinte complicat, un şef ursuz şi greutăţi constante sunt oportunităţi ce se reînnoiesc. Orice eveniment exterior este un instrument pus în slujba noastră. Existenţa pământeană este o luptă benefică. Defectele şi imperfecţiunile, datoriile şi greşelile sunt duşmanii cu care ne confruntăm. Perfecţiunea individuală este singura victorie ce nu se denaturează. Din orice direcţie, veritabilul teren de luptă este în noi înşine.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0388 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.