Eliberarea Chico Xavier

Eliberarea Chico Xavier
Preț: 31,50 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8742-49-6
Anul publicării: 2018
Pagini: 312
Format: 13 x 20 cm

DESCRIERE

Eliberarea

Chico Xavier

Încântat de descoperirile sale dobândite după multă suferinţă şi conflict lăuntric, şi care au implicat căi infinite, Andre Luiz se întoarce în sfera Pământului pentru a le spune foştilor săi tovarăşi că dincolo de micile spaţii în care ei trăiesc străluceşte o altă viaţă, mai frumoasă şi mai intensă, care necesită însă o dezvoltare individuală specifică, pentru a călători printre căile înguste ce conduc la o sublimă iluminare. Cu toate acestea, există multe fiinţe umane care trăiesc în sarcasm şi indiferenţă în căutarea lor de ascunzişuri tranzitorii şi de larve efemere. Aceştia se aşteaptă ca după moarte să găsească un Rai gratuit, plin de minunăţii uluitoare.
    Dar, lăsând la o parte mesajele lui Andre Luiz şi ale noastre - umili servitori ai Bunăvoinţei, lisus a rostit aceste cuvinte nemuritoare către toţi cei care străbat calea vieţii umane: „Fiecăruia după faptele sale".

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0700 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.