Exorcizarea raului

Exorcizarea raului
Preț: 12,60 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2019
Pagini: 112
Format: 13X20

DESCRIERE

Exorcizarea raului

Chico Xavier

 
 
Iisus l'a întrebat: Care-ţi este numele?" Iar el a zis „Legiune". Căci mulţi demoni intraseră în ei (Luca 8: 30)

In timp ce se ocupă cu scoaterea demonilor din anumiţi oameni in regiunea Gadarenes, Iisus poate fi observat vorbind cu blândeţe unei persoane posedate, care îi fusese adusă; în acelaşi timp El se face auzit şi de către nefericitele spirite dezîncarnate care sunt totodată prezente.

Este important să observăm că, atunci când învăţătorul cere un nume, victima, conştientă de presiunea pe care o suferă din partea spiritelor perturbate şi rătăcite, îl informează că numele este „Legiune", iar evanghelistul adaugă că acel om posedat se comporta în acel mod deoarece „mulţi demoni intraseră în el".

Acum ştim, din învăţăturile lui Allan Kardec, care a codificat Doctrina Spiritistă, în Capitolul 12 - „Iubeşte-ţi duşmanii" - a Evangheliei conform Spiritismului că „acei demoni nu sunt altceva decât sufletele oamenilor perverşi, care nu s-au despuiat încă de instinctele materiale".

în acest episod observăm că Cristos vorbeşte simultan atât fiinţei posedate, cât şi spiritelor comunicatoare, realizând sarcina nobilă a consilierii colective; astfel, El ne învaţă că actul de vindecare a fiinţei posedate nu este un fel de vânătoare a fenomenului, ci, mai degrabă, o muncă răbdătoare, însoţită de iubire, cunoaştere şi un raţionament profund asociat credinţei...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0404 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.