Cele sapte Planuri ale Existentei - Filozofia care sta la baza tehnicii de Terapie Teta

Cele sapte Planuri ale Existentei - Filozofia care sta la baza tehnicii de Terapie Teta
PRP: 45,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 40,50 lei
Diferență: 4,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-756-028-2
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 294
Format: 13x20 cm

DESCRIERE

Cele sapte Planuri ale Existentei - Filozofia care sta la baza tehnicii de Terapie Teta

Vianna Stibal
 
DESCĂRCAREA VIBRAŢIILOR LEGILOR
 
Esenţa vieţii este vibraţia. In consecinţă, este foarte important să putem recunoaşte şi descărca aceste vibraţii şi cunoaşterea oferită de ele, pentru a ne îmbogăţi astfel viaţa.
 
Spre exemplu, dacă aş fi fost o artistă plastică, i-aş cere Creatorului să îmi descarce cunoaşterea vibraţiei care îi poate inspira pe oameni prin intermediul picturilor mele.
 
Dacă aş fi fost muziciană, mi-aş dori să îmi încarc instrumentul muzical, dar şi pe mine însămi, cu o vibraţie capabilă să le inspire celor care mă ascultă o stare de bucurie pură.
 
Dacă aş fi fost inventatoare, mi-aş fi dorit să ştiu totul despre vibraţiile Legilor care mi-ar putea permite să creez invenţii incredibile. Accesul la cel de-al şaptelea plan al existenţei şi la Legi permite accesarea cunoaşterii şi înţelegerii vibraţiilor universale.
 
Vibraţiile culorilor
 
Orice fiinţă vie care are o anumită culoare conţine inclusiv o esenţă sau o energie asociată cu aceasta. Spre exemplu, atunci când suntem înconjuraţi de copaci, noi trăim o stare de bine pe care nu o putem explica.
 
Marea majoritate a copacilor sunt verzi, iar vibraţia acestei culori emană o energie vindecătoare care ne înconjoară, creând oxigenul care ne dă viaţă. Verdele este culoarea multor plante şi copaci, inclusiv a plantelor medicinale.
 
La fel ca plantele, şi noi avem o culoare predominantă. Una din misiunile noastre în viaţă constă în a ne focaliza energia asupra creării de atribute şi virtuţi care ne pot purifica această culoare. Cu fiecare nouă virtute dobândită, noi dobândim nuanţe diferite din spectrul curcubeului.
 
Atunci când toate aceste culori devin echilibrate, ele converg in energia albă care corespunde perfecţiunii gândirii. Aceasta este energia creaţiei, esenţa iubirii pure din cel de-al şaptelea plan.
 
Atunci când ne naştem, noi venim în acest plan într-o stare de iubire pură, aducând cu noi o energie extra-dimensională de o culoare alb-strălucitoare cu un uşor iz de roz. Un nou-născut se află într-o stare de echilibru perfect al culorilor, emoţiilor şi iubirii.
 
Exact aceasta este energia alb-sidefle pe care ne propunem noi să o atingem ori de câte ori dorim să ne conectăm cu Creatorul a Tot-Ceea-Ce-Există, Ea reprezintă o sinteză a tuturor celorlalte culori, aflate într-un echilibru perfect.
 
Singurele momente diferite de cel al naşterii în care avem o aură alb-strălucitoare sunt cele în care ne aflăm foarte aproape de moarte sau în care suferim o durere intensă.
 
Pe măsură ce îmbătrânim şi acumulăm gândurile negative speciflce acestui plan, aura noastră începe să îşi schimbe culoarea. Există doar trei culori principale: roşu, verde şi albastru, care se amestecă şi dau naştere tuturor celorlalte variaţii.
 
Dacă toate aceste culori s-ar amesteca într-un echilibru perfect, culoarea aurei noastre ar deveni alb-strălucitoare.
 
Scopul nostru este să ne schimbăm într-o măsură suficient de mare convingerile pentru ca aura noastră să devină alb-strălucitoare, cu un iz de roz.
 
In ultimă instanţă, culoarea perfectă este albul, lumina plină de irizaţii a lui Tot-Ceea-Ce-Există. Această lumini ne poate armoniza întregul corp...
 
 
CUPRINS:
 
Introducere
 
Capitolul 1 Cele şapte planuri ale existentei
 
Capitolul 2 Universul.,, şi dincolo de el
 
Capitolul 3 Legile celui de-al şaselea plan: Virtuţile ascensiunii
 
Capitolul 4 Al cincilea plan al existentei
 
Capitolul 5 Al patrulea plan al existentei
 
Capitolul 6 Al treilea plan al existentei 
 
Capitolul 7 Al doilea plan al existentei 
 
Capitolul 8 Universul - colosalul pâstrâtor al memoriei
 
Anexă: Cei cinci paşi ai lucrului cu convingerile şi cele opt metode de scoatere la luminâ a convingerilor ascunse 
Despre autoare

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0234 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.