In lumea uimitoare si plina de taine a mediumnitatii

In lumea uimitoare si plina de taine a mediumnitatii
Preț: 27,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786068742458
Anul publicării: 2019
Pagini: 270
Format: 13x20

DESCRIERE

In lumea uimitoare si plina de taine a mediumnitatii

Chico Xavier

 
 
...atragem spirite care sunt acordate cu noi la fel de mult pe cât suntem noi acordate cu ele. Si, daca e adevarat ca fiecare din noi poate oferi doar în functie de ceea ce are, este indiscutabil faptul ca fiecare în parte primeste în conformitate cu ceea ce ofera.

întrucât mintea sta la baza tuturor manifestarilor mediumnice indiferent de felul în care sunt exprimate, este esential sa ne îmbogatim gândirea cu comori morale si culturale, deoarece sunt singurele comori care fac posibil sa fixam lumina ce coboara asupra noastra din Sferele cele mai înalte prin spiritele întelepciunii si ale iubirii care ne supravegheaza viata.
 
Cei care au comparat lumea noastra mentala cu o oglinda au dreptate. Reflectam imaginile din jurul nostru si le trimitem altora imaginile pe care le cream. Si întrucât nu putem scapa de imperativul atractiei, putem manifesta claritate si frumusete doar daca insuflam claritate si frumusete în oglinda vietii noastre launtrice.

In functie de natura lor, reflectiile noastre mentale ne favorizeaza stagnarea sau ne propulseaza într-o calatorie înainte, caci fiecare fiinta umana traieste în raiul sau iadul pe care si 1-a construit singura în ungherele cele mai adânci ale inimii si ale nuntii, independent de corpul fizic. Daca privim viata în eternitatea ei, moartea înseamna doar o tranzitie între doua tipuri ale aceleiasi experiente din „indestructibilul acum".

Putem observa ca în istoria omenirii mediumnitatea existat peste tot. Misiuni sfinte si razboaie distructive, fapte nobile si obsesii nefaste încep în reflectarile mintii individuale sau colective, combinate cu fortele sublime sau degradante ale gânduril0r care le hranesc.
 
Prin urmare, sa ne cultivam educatia de a ne desavârsi în fiecare zi. Toti suntem mediumi în sferele de activitate în care ne aflam. Forta psihica la un nivel sau altul de exprimare este specifica tuturor, dar nu exista ameliorare mediumnica farâ purificarea individului. Este neproductiv sa intensifici miscarea energiei fara a-i controla impulsurile. E periculos sa detii ceva fara sa stii cum sa îl folosesti...

CUPRINS:
 
Raze, unde, mediumi, minti
1    Studierea mediummtatii        
2    Psihoscopul        
3    Echipa mediumnica        
4    La munca                    
5    Asimilarea curentilor mentali    
6    Psihofonie constienta    
7    Salvare spirituala
8    Psihofonie somnambulista    
9    Posedarea                    
10    Somnambulism chinuitor         
11    O sarcina de realizat în stare decorporalizata    
12    Clarvedere si clarauz    
13    Gândire si mediumnitate    
14    în serviciul spiritual    
15    Abilitati viciate    
16    Mandat mediumnic    
17    Serviciul de pase    
18    Note marginale    
19    Dominare telepatica    
20    Mediumnitate si rugaciune    
21    Mediumnitate pe patul de moarte    
22    Eliberare de trecut    
23    Fascinatie    
24    Lupta expiatoare    
25    Despre obsesia mentala    
26    Psihometrie        
27    Mediumnitate gresit directionata
28    Efecte fizice    
29    Adnotari despre Lucrare    
30    Pagini de încheiere    
Glosar

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0543 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13