Isis dezvăluită - partea a 2 a - vol. III - Teologia

Isis dezvăluită - partea a 2 a - vol. III - Teologia
Preț: 47,25 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8742-08-3
Anul publicării: 2018
Pagini: 464
Format: 14,5X20,5

DESCRIERE

Isis dezvăluită - partea a 2 a - vol. III - Teologia

o cheie a misterelor ştiinţei şi teologiei antice şi medievale

H. P. Blavatsky

 
 
 
Dincolo de orice credinţă populară străveche dar autentică, s-a aflat aceeaşi doctrină antică a înţelepciunii. Această învăţătură secretă este una şi aceeaşi, ce a fost totdeauna cunoscută şi practicată de iniţiaţii fiecărui popor. Respectivii initiaţi erau singurii pe deplin conştienţi nu numai de existenţa ci şi de importanţa acestei doctrine. O singură privire pertinentă, dar plină de înţelepciune este suficientă spre a ne dezvălui că în absenţa acestei învăţături esoterice ce era rezervată celor puţini nu s-ar fi putut atinge perfecţiunea evidentă pe care o găsim reprezentată în relicvele diferitelor sisteme oculte ce au
persistat. O filosofie atât de profundă, un cod moral atât de nobil, şi rezultatele practice, unele dintre ele uimitoare, concluzive şi uniforme, ce pot fi demonstrate în anumite condiţii, nu pot fi rodul unei singure generaţii sau al unei singure epoci. În cadrul acestei lucrări monumentale am decis să aruncăm mănuşa tuturor teologilor dogmatici care au vrut sau vor să înrobească atât istoria cât şi ştiinţa. Ne adresăm de asemenea aici în special reprezentanţilor Vaticanului, ale căror pretenţii despotice emană chiar ură faţă de acea parte a creştinătăţii ce este iluminată. În afară de cler, atât logicianul competent, cât şi investigatorul sagace, dar şi exploratorul curajos ar avea nevoie să studieze cu atenţie astfel de cărţi importante precum este aceasta. După cum se ştie doar asttel de căutători ai adevărului au curajul propriilor lor opinii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0191 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.27