Labirintul karmei - Daniel Meurois

PRP: 92,40 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 89,00 lei
Diferență: 3,40 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 190

DESCRIERE

Labirintul karmei

să descifrăm şi să ne înţelegem contractul sufletului

Daniel Meurois

 

 

Cine nu a auzit în zilele noastre de karma, acest bagaj pe care l-am transporta în interiorul nostru, de la o viaţă la alta, şi care ar justifica Reîncarnarea?
    Principiul, funcţionarea sa si faimoasa noţiune de «contract de suflet», care îl însoţeşte, rămân totuşi neclare pentru mulţi dintre noi.
    De aceea, prin această carte. Daniel Meurois ne oferă rodul înţelegerii şi al experienţei sale într-un domeniu în care enigmele şi întrebările abundă.
    Presărată cu anecdote care fac citirea ei plăcută şi instructivă, cartea "Labirintul Karmei" există şi pentru a răspunde celor o mie şi una de întrebări, temerilor şi suferinţei celor care se găsesc neputincioşi în faţa obstacolelor propriilor vieţi... Obstacole sau chiar tragedii care par uneori nesfârşite, nedreptăţi care au înfăţişarea inexplicabilului, inacceptabilului, cea a bolii sau a capcanelor comportamentale.
    O carte accesibilă tuturor, dar profundă, pentru a descifra mai bine sensul vieţii noastre, a ne deplasa şi evolua într-o lume în care reperele devin din ce în ce mai rare. O abordare edificatoare şi utilă...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0540 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.