Cartea secretă a lui Jeshua. Vol 1 - Daniel Meurois

Cartea secretă a lui Jeshua. Vol 1 - Daniel Meurois
PRP: 89,25 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 83,00 lei
Diferență: 6,25 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9789730302349
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 448
Format: 14.5X22.5

DESCRIERE

Cartea secretă a lui Jeshua. Vol 1

 

Daniel Meurois

 
Iată o carte de mult așteptată, tradusă și în limba română: restituirea vieții integrale a Christului Isus prin consultarea detaliată a Memoriei akashice...
De-a lungul paginilor, suntem invitați să împărtășim privirea lui Jeshua-Isus asupra primilor săi 30 de ani de viață. Descoperim copilăria sa, în delta Nilului apoi studiile sale la mânăstirea eseniană de la Krmel...până la călătoria ce a durat 17 ani care o să-l conducă în Himalaya...pentru ca în sfârșit să se întoarcă în Egipt și să fie investit de Suflul christic în însăși inima Marii Piramide. De-a lungul informațiilor și evenimentelor niciodată revelate până acum, îl acopaniem pe Maestru, pas cu pas pe calea emoționantei sale germinări. Un parcurs care îl va conduce, cu ajutoul lui Elohim, la descoperirea amplorii cosmice a Misiunii sale.
Este o carte tulburătoare și revoluționară care va marca inevitabil cu o piatră alba, itinerariul tuturor celor care – în afara bisericilor – resimt necesitatea urgentă de a descoperi natura originală și universală a amprentei Christului pe pământ. Învățătura sa va stimula nevoia vie de o reală metamorfoză unificatoare. O carte care anunță sosirea iminentă a unui nou Suflu de Lumină.
 
FRAGMENT DIN CARTE
– „Ce este imposibil? Sentimentul unei greșeli care se moștenește din generație în generație? Povara unei vinovății pe care o întreținem și pe care o mărim numai prin forța gândurilor noastre? Toate astea... acesta este mecanismul suferinței noastre în această lume.
Daniel Meurois
De acolo de unde vin, m-au făcut să cred că elaborăm noi înșine otrăvurile care ne îmbolnăvesc, dar că acuzăm de acest lucru întotdeauna pe ceilalți. Dacă vrem să ne vindecăm, trebuie să ne iertăm pe noi înșine. Nu știu de ce suntem în seara asta aici, dar știu că dacă vrem să fim în pace cu altul, trebuie să fi gustat deja pacea în sine, să o fi instalat acolo.”
– „Ce am să-mi iert?! a reluat Gulim cu resentiment. Strămoșii noștri sunt cei care au greșit...”
– „Și cine îți spune că nu erai tu însuți strămoșul strămoșului tău?”
– „Aici ca pretutindeni unde ne ducem, Svame, suntem numiți Hanabadosh; ceea ce vrea să spună că noi nu facem parte dintre cei care trăiesc în țara aceasta, că noi suntem impuri.”
– „Atunci, sora mea, trebuie să vă decideți să vă simțiți puri. La fel de puri ca și ceilalți, în cerul sufletului vostru, acolo unde totul se gravează și să faceți totul pentru asta. Eternul nu ne pedepsește niciodată... Știe bine că suntem suficient de capabili să o facem noi înșine. Cine înțelege că libertatea pe care El ne-o dă merge până la a ne construi propriile noastre închisori? Sunt cele pe care ni le fabricăm pentru noi singuri și cele pe care ni le ridicăm în complicitate cu poporul nostru. Întrebarea este deci „Vrem noi să fim liberi sau ne simțim obligați să scoatem apă mereu din același puț?”
 
DESPRE AUTORUL DANIEL MEUROIS
Daniel Meurois, autor a 38 de cărți, dintre care numeroase bestseller-uri, este scriitorul francofon cel mai citit din 1980 încoace în domeniul căutării spirituale în afara dogmei. Cele 80 de traduceri repartizate în 17 limbi îl înscriu ca pionier al Noii Conștiințe, un martor care explorează cu curaj universul spiritului. Daniel Meurois trăiește aproape de Quebec, unde continuă fără oprire munca sa de deschidere a inimilor prin opera sa literară unică, seminarii și conferințe.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0201 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.