Advaita - Daniel Meurois
74,81 lei
PRP: 78,75 lei

Advaita - Daniel Meurois

Advaita - Daniel Meurois
PRP: 78,75 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 74,81 lei
Diferență: 3,94 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-95505-3-3
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 212
Format: 15X22

DESCRIERE

Advaita

eliberarea divinului în sine...

Daniel Meurois

 

 

 

Nu ţi-ai dori să „treci la altceva"? Vreau să spun să îţi schimbi modul de a funcţiona... Nu ţi-ai dori să dai drumul vechilor reflexe de îngrijorare, de frică, de protecţie, de furie şi de frustrări multiple?
    Pe scurt, nu ţi-ai dori să găseşti în sfârşit chiar şi un pic de pace adevărată şi să redevii pur şi simplu tu însuţi, aşa cum ştii că eşti în străfundul inimii tale?
    Mie, cel care începe aceste rânduri, mi se pare - chiar dacă unii se apără uneori din orgoliu - că asta este dorinţa fiecăruia, cel puţin a tuturor acelora dintre noi care sunt conştienţi că au un suflet, dar care ar dori să îl „atingă" mai mult în viaţa lor de zi cu zi.
    Mi se pare, de asemenea, că este aspiraţia cea mai profundă a tuturor celor care simt că lumea pe care am construit-o şi în care am acceptat să ne lăsăm închişi este mâncătoare de pace şi devoratoare de conştientă... O lume care ne fragmentează şi apoi ne împrăştie în loc să contribuie la unirea noastră, la consolarea noastră şi în cele din urmă la reunirea noastră cu noi înşine.
    Această constatare înseamnă a enunţa o fatalitate, o consecinţă inerentă a marii Mişcări a Vieţii?
    Această carte este aici pentru a ne spune că nu. Este aici pentru a ne reaminti că există un alt alfabet care permite citirea nu numai a acestei Vieţi, dar şi a vieţii noastre.
    Este aici pentru a indica cu degetul cel mai frumos şi cel mai adevărat lucru care se află în noi.
    Este aici, în sfârşit, pentru a readuce la suprafaţă amintirea legăturii care ne uneşte cu această Prezenţă de Iubire pe care o numim Divinul.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0228 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.