LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ. Evaluare curentă. Clasa a VII-a Mariana Cheroiu, Antonia Dimieru, Șt. M. Ilinca

LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ. Evaluare curentă. Clasa a VII-a Mariana Cheroiu, Antonia Dimieru, Șt. M. Ilinca
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9789731248295
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 282
Format: 17x24 cm

DESCRIERE

LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ. Evaluare curentă. Clasa a VII-a

 
Mariana Cheroiu, Antonia Dimieru, Șt. M. Ilinca
 
Colecția de exerciții propuse prin această lucrare are ca fundament dorința autorilor de a veni în ajutorul elevilor, pentru pregătirea în vederea examenelor, la toate nivelurile. La baza acestor exerciții stau unele dintre textele manualelor, elaborate după programa în vigoare. Suplimentar se aduc noi provocări întru cunoașterea și aprofundarea materiei prin selecția de fragmente inedite, care răspund competențelor prevăzute prin curriculum-ul școlar.
De asemenea, se propun sugestii de autoevaluare, soluții, răspunsuri/rezolvări detaliate, precum și un material informativ cu un bogat conținut teoretic, util în simplificarea și eficientizarea procesului de instruire.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0212 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.