Limba și literatura română Clasa a V-a caietul elevului

Preț: 22,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-590-961-8
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 128
Format: 205 x 260
Categoria: Clasa V - a

DESCRIERE

Limba și literatura română Clasa a V-a caietul elevului

Mariana Cheroiu

Caietul reprezintă un instrument complementar pentru Manualul de clasa a V-a și poate fi utilizat atât pentru studiu individual, cât și pentru activitatea de la clasă.

Lucrarea urmărește aprofundarea cunoștințelor prin exerciții variate grupate după conținuturile prevăzute în programa pentru clasa a V-a. Elevii își pot exersa abilitățile de recunoaștere și identificare a tipurilor de text și a elementelor de construcție a comunicării, dar și pe cele mai complexe, de redactare a unui text sau de exprimare și de motivare a opiniei proprii pe marginea unui subiect din orizontul familiar. Caietul conține și evaluări inițiale, formative și finale, precum și grile de conținuturi cu ajutorul cărora se pot autoevalua în mod obiectiv.

Caietul de lucru este în conformitate cu programa școlară în vigoare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0516 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.