SUCCES la pregătirea examenului de Evaluare Națională la limba română pentru clasa a VIII-a

SUCCES la pregătirea examenului de Evaluare Națională la limba română pentru clasa a VIII-a
Preț: 36,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067274585
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 223

DESCRIERE

SUCCES la pregătirea examenului de Evaluare Națională la limba română pentru clasa a VIII-a

Mariana Cheroiu, Nicoleta Kuttesch, Mihaela Musat, Mihaela Pitrop, Amalia Stoenescu

Nou! „SUCCES la pregătirea examenului de Evaluare Națională la limba română pentru clasa a VIII-a” este o culegere de teste de evaluare care se adresează cadrelor didactice care predau limba română, elevilor de clasa a VIII-a care se pregătesc pentru susținerea Evaluării Naționale, dar și elevilor de clasa a VII-a în vederea pregătirii acestui examen.

Cartea cuprinde:

  • Repere teoretice recomandate de programa școlară, însoțite de exemple;
  • Trei modele de teste rezolvate și baremele asociate, câte unul pentru fiecare dintre cele trei genuri literare – epic, liric și dramatic;
  • 12 teste în conformitate cu modelul publicat de MEC pentru Evaluarea națională 2020-2021, teste realizate de profesori și inspectori cu o vastă experiență la catedră;
  • 12 fișe de autoevaluare a performanței în rezolvarea testelor.

La comenzi mai mari de 200 de lei transportul este gratuit.

 

De ce această culegere?

 

Culegerea SUCCES propusă de Editura Sigma este realizată de către un colectiv reputat de autoare în conformitate cu programa școlară de Limba română în vigoare pentru pregătirea Evaluării Naționale la clasa a VIII-a, avizată cu OMEC nr. 3472/10.03.2020.

 

Care sunt punctele forte ale culegerii?

  • Conținutul teoretic este organizat tematic într-o succesiune ușor de parcurs, care simplifică înțelegerea și, dacă este cazul, (re)învățarea noțiunilor studiate în clasele a V-a – a VIII-a.
  • Enunțurile teoretice sunt însoțite de exemple semnificative.
  • Subiectele propuse acoperă o largă gamă de tematici atractive, din toate domeniile de cultură generală.
  • Antrenarea pentru examen, teze, concursuri se face prin teste de sinteză, alcătuite conform modelului elaborat de Ministerul Educației și Cercetării, asigurând astfel familiarizarea elevilor cu structura subiectelor pe care le vor avea de rezolvat în cadrul examenului propriu-zis de Evaluare Națională.

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0187 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.