Medicina celor 3 S - Daniel Meurois

Medicina celor 3 S - Daniel Meurois
PRP: 81,90 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 77,50 lei
Diferență: 4,40 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-95505-7-1
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 180
Format: 15X22.5

DESCRIERE

Medicina celor 3 S

Sexualitate, Senzualitate, Spiritualitate

O întâlnire între trup, suflet şi spirit

Daniel Meurois

 

 

La baza problemelor noastre ca specie stă ignoranţa, ignoranţa cu privire la această uimitoare şi minunată „trinitate" pe care o formează corpul, sufletul şi spiritul nostru, ce desenează un fel de Copac ce ar putea foarte bine să semene cu cel al Cunoaşterii...De-a lungul paginilor următoare, voi vorbi aşadar despre rădăcinile, trunchiul şi ramurile acestui copac care, în mod natural, n-au alt motiv de a exista decât cel al naşterii unui Fruct care nu are nimic „interzis" în el, aşa cum s-a vrut să credem... Nu. În realitate, nu este deloc interzis, deoarece este fructul trezirii, cu alte cuvinte, al Reîntâlnirii cu Amintirea Originii noastre. Ar putea fi un tabu întoarcerea la ceea ce ne-ar putea reda pe noi nouă înşine? În ochii unora, s-ar părea că da, din cauza fricii născute dintr-un obscurantism întreţinut, devenit congenital, şi al incapacităţii noastre de a ieşi dintr-o hipnoză care ne constrânge să ne învârtim în cerc, ca pentru a alimenta şi apoi a perpetua un război lipsit de sens.Prin urmare, această carte este menită să fie un artizan al Reconcilierii, o propunere de „lucru" cu propria persoană, deşi, aşa cum am menţionat în Advaîta, noţiunea de „lucru" ne face, adesea, să ezităm.
    Aşadar... Mă adresez aici, celor care au curaj, curajul inimii, şi voinţă... sau poate celor care sunt pur şi simplu obosiţi să bată pasul pe loc, învârtindu-se în jurul propriei axe, acestor bărbaţi şi femei care îşi dau seama că pentru a se ridica deasupra celor două Principii de bază, aparent opuse, trebuie să aibă puterea de a lua în considerare un al treilea principiu, cel despre care Maria Magdalena spunea că este cel „Care ne face să avansăm".De aici ideea de Copac pe care am menţionat-o mai sus, de aici şi cei trei „S" şi Medicina lor, adică învăţătura lor iniţiatică, urmată de punerea lor în practica „transmutatoare".

 Primul dintre aceşti trei „S" va fi, evident, cel al Sexualităţii, în legătură cu corpul şi nobleţea sa batjocorită şi apoi murdărită, o Sexualitate studiată şi experimentată printr-o abordare a Tantrei. Al doilea S va fi acela al Senzualităţii, în raport cu sufletul, traducătorul posibilului rol secret al simţurilor şi al funcţiei lor înălţătoare, fiind iniţiatică. În ceea ce priveşte al treilea S, acesta nu va fi altul decât cel al Spiritualităţii, al cărui scop este să transceadă întreaga fiinţă îmbrăţişându-le - în toate sensurile termenului - pe cele două anterioare.
    Dacă nu evoc un al patrulea „S", cel al Sacrului, este pentru că m-am străduit să-l fac palpabil şi, în acelaşi timp, subtil, în inima fiecăruia dintre cuvintele ce au prins viaţă sub peniţa mea.
    De fapt, se va înţelege, nu este vorba niciodată decât despre El, în ceea ce fiecare zi ne invită să încarnăm şi să cultivăm... (Daniel Meurois)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0230 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.