Mintea independentă - învaţă să trăiesti viaţa în libertate - OSHO

Mintea independentă - învaţă să trăiesti viaţa în libertate - OSHO
Preț: 29,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-33-4074-1
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 192
Format: 13X20

DESCRIERE

Mintea independentă - învaţă să trăiesti viaţa în libertate

Osho

 
 
 
 
Gândurile voastre nu vă aparţin - le-aţi adunat de peste tot. Uneori, într-o încăpere întunecată, o rază de lumină trece prin acoperiş, şi în lumina aceea se văd plutind milioane de particule de praf. Când mă uit în voi văd acelaşi fenomen: milioane de particule de praf. Voi le numiţi gânduri. Acestea intră şi ies din voi. Dintr-un cap trec în altul şi aşa mai departe. Nu au o viaţă a lor.
    Un gând e un lucru; îşi are propria existenţă. Atunci când un om moare, toate gândurile lui nebuneşti sunt imediat eliberate şi încep să-şi găsească adăpost altundeva. Intră imediat în cei care sunt prin preajmă. Sunt precum germenii, au propria viaţă. Chiar şi atunci când sunteţi vii continuaţi să vă răspândiţi gândurile pretutindeni în jur. Când vorbiţi, aruncaţi, bineînţeles, gândurile voastre în ceilalţi. Iar când sunteţi tăcuţi, aruncaţi şi atunci gânduri în jur. Ele nu sunt ale voastre; acesta e primul lucru de reţinut.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0613 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13