Sacrificiul - Chico Xavier

Sacrificiul - Chico Xavier
Preț: 57,75 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8742-79-3
Anul publicării: 2020
Pagini: 560
Format: 13 x 20 cm

DESCRIERE

Sacrificiul
 
Chico Xavier
 
Pentru sufletele sincere care plâng în lanţurile descurajării şi fricii, povestea lui Alcyone este un balsam mângâietor. Este firesc ca, asemenea unei viziuni iubitoare din lumea veşnică a spiritelor, ea să iasă dintre paginile luminoase ale vieţii ei, să-l întrebe pe cititorul care se simte apăsat şi ostenit:
    „De ce să te agăţi de ideea de pedeapsă implacabilă, când de fapt Tatăl nostru ne oferă izvorul inepuizabil al iubirii Sale? De ce acorzi atât de multă importanţă suferinţei? Ridică-te! L-ai uitat pe Iisus? Învăţătorul cel fără de păcat a suferit pentru noi toţi, aşa că cine eşti tu cel nemulţumit că faci vreo lucrare, din dragoste pentru numele Lui?"

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0521 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13