Wow! Eu sunt Dumnezeu. Şi tu eşti

Wow! Eu sunt Dumnezeu. Şi tu eşti
Preț: 27,50 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-94754-2-3
Anul publicării: 2019
Pagini: 208
Format: 13X20

DESCRIERE

Wow! Eu sunt Dumnezeu. Şi tu eşti

Lise Bourbeau

 
 
Încrezându-se în propria intuiţie, lăsându-se ghidată de DUMNEZEUL său interior, autoarea îşi asumă mari riscuri. Este într-adevăr riscant să-şi dezvăluie astfel anumite aspecte foarte intime ale vieţii sale. Ea ne împărtăşeşte multe aspecte ale vieţii sale familiale, afective, relaţiile sale intime şi sexuale, studiile şi cariera, trecând prin succese şi eşecuri financiare.
 
Ce te poate îmbogăţi sufleteşte mai mult decât să înveţi să te cunoşti prin intermediul cuiva care acceptă şi îndrăzneşte să se dezvăluie? Autoarea foloseşte trăirile şi lecţiile sale de viaţă pentru a-şi ajuta cititoarele şi cititorii fideli. Vei fi pentru sau împotrivă dar în niciun caz indiferent!
 
Dornică să ajute un cât mai mare număr de persoane, autoarea foloseşte multe mijloace practice pentru a relua legătura cu Dumnezeul tău interior şi-ţi explică de ce poate afirma foarte uşor...
  ... "ÎŢI MULŢUMESC, DUMNEZEUL MEU!"
-------------------------------------------------------------
CUPRINS:
 
INTRODUCERE
CAP. I - COPILĂRIA MEA
CAP. II - ADOLESCENŢA MEA
CAP. III - EU SUNT DUMNEZEU ÎN STUDIILE ŞI SERVICIUL MEU
CAP. IV - EU SUNT DUMNEZEU ÎN EŞECURILE ŞI REUŞITELE MELE FINANCIARE
CAP. V - SUNT DUMNEZEU ÎN RELAŢIILE MELE (intime, sexuale, familiale etc)
CAP. VI - EU SUNT DUMNEZEU ÎN CORPUL ŞI VIAŢA MEA FIZICĂ
CAP. VII - EU SUNT DUMNEZEU, UAU!
CONCLUZIE
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0535 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13