Calea desăvârşirii spirituale - Ilie Cioara

Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: stoc limitat
ISBN: 978-606-94720-9-5
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 208
Format: 14,5X21

DESCRIERE

Calea desăvârşirii spirituale

Ilie Cioara

 

 

Nu este o simplă întâmplare că ați luat contact cu această carte. Înseamnă că ați atins un anumit nivel de maturitate spirituală care vă permite să puneți în aplicare Cunoașterea de Sine, potrivit îndrumărilor cuprinse în această lucrare.
    În acest context, autorul vă recomandă următoarele ipostaze: Gândirea Nelimitată, Starea simplă de A Fi, Starea de Conștiință Pură și Iubirea Necondiționată. Fiecare oferă practicantului Integritatea ființei, transcendența din lumea finită în Imensitatea Infinitului și Comuniunea cu Părintele Creator.
    Practica este individuală. Nu aveți nevoie de nimeni și de nimic altceva – căci noi toți dispunem de voință și forță creatoare, Inteligența și Libertatea absolută, oferite de Dumnezeu copiilor Săi, chiar prin actul creației.
    În interiorul acestui înveliș – care este trupul nostru – se află Hristul și antihristul sau pozitivul și negativul ce nu pot exista împreună. Existența unuia exclude prezența celuilalt.
    Sensul real al acestei întrupări este acela de a descoperi Natura noastră Divină, pe care am dat-O uitării în îndelungata aventură a existenței în lumea amăgitoare, iluzorie a materiei.
    Autorul vă asigură că Starea de Iluminare poate fi realizată chiar în această întrupare într-un timp foarte scurt. Totul depinde de râvna, dorința fermă și perseverența fiecărui ins în parte.
    Fiecare temă, din cuprinsul cărții, vă oferă soluții amănunțite referitoare la destrămarea omului vechi și apariția Omului Nou, manifest ca Armonie, Bunătate, Frumusețe, Compasiune, Onestitate, Dragoste și Fericire atotcuprinzătoare.
    Lumea întreagă se schimbă numai prin transformarea benefic-sfințitoare a fiecăruia dintre noi pământenii.

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0522 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.