Spiritism si spiritualitate mistic-crestina - Ilie Cioara

Preț: 55,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-95591-3-0
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 300
Format: 14,5X21

DESCRIERE

Spiritism şi spiritualitate mistic-creştină

Ilie Cioara

 

 

Lucrarea, în ansamblul său, relatează despre activitatea unui cerc de înaltă spiritualitate, care s-a desfăşurat pe o perioadă de peste trei decenii sub îndrumarea unei călăuze astrale pe fond mistic-creştin.
    Contactul cu lumea de dincolo se realiza printr-un medium care cădea în transă, oferindu-şi corpul ca instrument de legătură între cele două lumi. Rude, prieteni, cunoscuţi şi necunoscuţi din lumea de dincolo au adus celor prezenţi în şedinţe un imens material informativ, de o incontestabilă valoare, despre nemurirea sufletului, reîncarnare, inexistenţa diavolului ca entitate separată de om, Legea Universală a Cauzalităţii etc.
    De asemenea, cei de Dincolo infirmă existenţa în lumea lor a Raiului şi a Iadului, ca loc de răsplată şi respectiv pedeapsă a faptelor omeneşti.
    În final, ghidul astral confirmă realitatea celor două modalităţi de evoluţie spirituală: Calea directă prin Cunoaşterea de Sine şi Calea indirectă prin nenumăratele sale aspecte.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0538 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.