Redresarea morală şi spirituală a omenirii - Ilie Cioara

Redresarea morală şi spirituală a omenirii - Ilie Cioara
Preț: 65,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-95591-2-3
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 512
Format: 14.5X20.5

DESCRIERE

Redresarea morală şi spirituală a omenirii

Ilie Cioara

 

 

Ființa umană aflată la răscruce de drum – din îndepărtatul parcurs al existenței sale istorice – a săvârșit o gravă eroare prin identificare cu structura sa fizică, punând în acest fel temelie egoului.
    Ulterior, instinctul său de proprietate, experiențele acumulate și diferitele crezuri – amplificate de nefirescul atașament față de cele trecătoare – au făcut din acest oaspete trecător al Terrei un veritabil posedat de toate câte le posedă.
    De fapt, acest sine personal – reală ficțiune egocentrică și temătoare – constituie un adevărat blestem și unic obstacol care ne împiedică să ne manifestăm adevărata noastră natură de Iubire universală, însoțită de Fericirea fără margini.
    Importanța psihologică, pe care singuri ne-o acordăm, reprezintă cauza determinantă a întregului haos existent atât în noi, cât și în restul lumii. În această carte-mesaj ni se oferă infinite posibilități de investigare, cunoaștere prin înțelegere intuitivă – concretizate în final la demolarea radicală a acestei șubrede și imaginare structuri.
    Simplitatea întâlnirii cu noi înșine – folosind Atenția globală și dezinteresată – este singura modalitate de aflare a Naturii noastre fundamentale, eternă și veșnic înnoitoare de la o clipă la alta.
   Omenirea nu poate fi redresată altfel decât odată cu redresarea morală și spirituală a fiecărui ins în parte, de către el însuși. Așadar, pentru împlinirea acestui măreț și neprețuit ideal nu avem nevoie de nimeni și de nimic din afara ființei proprii, fiindcă în noi toți există atât capacitatea, cât și energia adecvată fericitei realizări. (Ilie Cioară)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0197 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.